Ştiri

Victorii clare în deplasare pentru juniorii mari ai FC Bihor!

 29.03.2024, 15:19

Echipele de juniori mari ale clubului FC Bihor au avut evoluţii bune şi au înregistrat rezultate pe măsură în ultima etapă de până acum a Campionatului Naţional, cu toate că au evoluat în deplasare.

Mai întâi, formaţia de U17 a clubului nostru a jucat la Dej, pe terenul echipei locale FC Unirea, în cadrul etapei a 6-a din play-off, dar cu toate acestea s-a impus destul de clar, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Lucas Ferche, Andrei Mocuţa şi Cătălin Ilieş.

După această victorie, trupa pregătită de antrenorul Adrian Todea a toatlizat 31 de puncte şi ocupă în continuare locul 2, la şapte lungimi în spatele liderului, SCM Zalău.

Apoi, echipa de U19 a clubului FC Bihor, pregătită de antrenorul Claudiu Mutu, a evoluat la Baia Mare, cu formaţia gazdă CSS 2, într-un joc ce a contat tot pentru etapa a 6-a, dar din play-out. Tinerii jucători roş-albaştri s-au impus şi mai clar în acest duel, cu scorul de 6-1.

S-a remarcat din plin Andrei Cherman, care a marcat trei goluri. Antonio Ardelean a reuşit să înscrie şi el de două ori, în timp ce celălalt gol pentru orădeni l-a izbutit Patrick Junc.

După acest rezultat, FC Bihor U19 a totalizat 26 de puncte şi ocupă primul loc în play-out.

În etapa următoare, în acest weekend, FC Bihor U17 va evolua pe teren propriu, pe terenul II al Stadionului Iuliu Bodola, duminică, 31 martie, de la ora 14, cu CS Sporting Cluj, în timp ce echipa de U19 a clubului nostru va avea liber în această rundă.