Ştiri

Sâmbătă jucăm la Lipova, pe terenul celor de la Şoimii

 10.11.2023, 09:18

După succesul de marţi seara din faţa celor de la Phoenix Buziaş, fotbaliştii de la FC Bihor îşi continuă seria jocurilor din campionat în acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, 11 noiembrie, când, cu începere de la ora 14, vor juca în deplasare, la Lipova, pe terenul formaţiei locale, Şoimii.
Meciul va conta pentru etapa a 12-a din Seria a 8-a a Ligii a III-a şi se va desfăşura pe  Stadionul Orăşenesc din Lipova.

Vestea îmbucurătoare e că, în afară de Andrei Gal, care este în refacere după operaţia avută, toţi ceilalţi componenţi ai echipei sunt apţi pentru acest meci, inclusiv Marius Hosu care a intrat în programul normal de pregătire de la începutul acestei săptămâni.

„ Ne aşteaptă o partidă grea, pentru că nu trebuie să uităm că cei de la Lipova au participat în ultimii ani la jocurile de baraj. Întâlnim o echipă care în jocurile de pe teren propriu este greu de învins. Sigur că pentru noi singurul gând este acela de a merge acolo şi să câştigăm, pentru că avem un obiectiv, pe care trebuie să ni-l respectăm, plus că avem şi blazonul de apărat. Suntem echipa de pe primul loc şi trebuie să înţelegem că la orice joc noi trebuie să ne ducem doar la victorie, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Reamintim că în partida tur, desfăşurată la Oradea, pe data de 9 septembrie, în cadrul etapei a 3-a, FC Bihor s-a impus la limită în faţa celor de la Şoimii Lipova, printr-un gol marcat de Alex Popa în minutul 90+4.

După 11 etape în Seria a 8-a a Ligii a III-a, FC Bihor ocupă primul loc cu 27 de puncte, în timp ce echipa din Lipova se situează pe poziţia a 5-a, cu 16 puncte.

Jocul Şoimii Lipova – FC Bihor va fi arbitrat de o brigadă care îl va avea la centru pe Răzvan Lădar (Zalău), iar arbitri asistenți vor fi Ştefan Bîrjac (Păuşa - Sălaj) şi Adrian Ioan Iancău (Zalău). Observator pentru arbitri a fost delegat timişoreanul Nicolae Grigorescu, iar delegat de joc, Mihail Iliuţă Boru din Reşiţa.

Programul etapei a 12-a din Seria a 8-a a Ligii a III-a:
Vineri, ora 14
Progresul Pecica - Gloria Lunca-Teuz Cermei
Sâmbătă, ora 14
CS Socodor - Politehnica Timișoara
Şoimii Lipova - FC Bihor Oradea
Phoenix Buziaş - Avântul Periam
CSC Peciu Nou - ACB Ineu

Clasament:
1. FC Bihor Oradea         27 puncte
2. Politehnica Timișoara      21 puncte
3. CSC Peciu Nou             21 puncte
4. Progresul Pecica         19 puncte
5. Şoimii Lipova             16 puncte
6. Phoenix Buziaş             14 puncte
7. Gloria Lunca-Teuz Cermei     11 puncte
8. Avântul Periam             9 puncte
9. CS Socodor             8 puncte
10. ACB Ineu             6 puncte