Ştiri

S-a stins un mare suporter!

 19.11.2023, 21:25

Înaintea derby-ului de sâmbătă de la Stadionul Iuliu Bodola, dintre FC Bihor şi Poli Timişoara a fost ţinut un moment de reculegere în memoria unui suporter al echipei orădene, care a fost alături de formaţia roş-albastră atât în anii de glorie cât și în zilele negre ale acesteia, strigând în ultima perioada a vieții sale pentru FC Bihor în spatele steagului Dacika23.

Ilyes Attila, cunscut de prieteni şi apropiaţi drept Bumi a fost alături de echipa orădeană la meciurile de pe Stadionul FC Bihor şi nu numai încă de la sfârşitul anilor 70. Ultima sa prezenţă alături de echipa pe care a iubit-o necontenit a fost la jocul de cupă cu Dinamo, din această toamnă.

El s-a alăturat acum unui alt mare împătimit şi suporter al echipei FC Bihor, Tiberiu Reteg (cunoscut în tribuna bihoreană ca și Tibi Baci), plecat şi el în lumea celor drepţi poate prea devreme.

Iată o fotografie cu cei doi, în urmă cu ani, când, după cum se poate vedea, tribunele stadionului erau pline la jocurile echipei FC Bihor.Dumnezeu să-i odihenască în pace!