Ştiri

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa mulţumeşte divinităţii pentru decizia instanţei

 05.05.2015, 13:00

Deşi decizia instanţei de judecată, prin care clubul FC Bihor a scăpat deocamdată de faliment, este una care nu închide clubul FC Bihor, totuşi, având în vedere faptul că în prezent clubul nu mai are nici un ban, iar Consiliul Judeţean nu a putut aloca suma votată de 500 de mii de lei, în continuare sunt probleme de organizare la club.

Şeful de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Horia Carţiş a reamintit că "deocamdată nu exisă un al treilea asociat, iar noi încă nu putem să virăm aceşti bani". Totuşi, Cornel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor a declarat că a purtat discuţii în ultima perioadă şi încă mai poartă cu anumiţi oameni de afaceri, interesaţi să preia clubul FC Bihor, dar "deocamdată nu pot să vă spun mai multe, până nu se concretizează nimic. Nu pot să vă ofer speranţe deşarte, dar sper să soluţionăm şi această problemă", a precizat Cornel Popa.

Preşedintele Consiliului Judeţean s-a declarat mai mult decât mulţumit pentru termenul acordat de instanţă. "Este un termen mai mult decât rezonabil. Mulţumesc celui de sus că a fost cu noi astăzi şi sper să fie şi în continuare ca să salvăm acest club. Aş vrea să mulţumesc şi jucătorilor, care în pofida lipsurilor pe care le-au avut şi le au, atât de ordin salarial, cât şi de altă natură, au dat dovadă de caracter şi au mers până la capăt. Eu sper să ne ajute cel de sus să salvăm în totalitate această situaţie", a mai declarat Cornel Popa.