Ştiri

FC Bihor II s-a calificat în sferturile de finală ale fazei judeţene din Cupa României

 29.04.2015, 20:30

Echipa a doua de seniori a clubului FC Bihor s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană, după ce s-a impus pe teren propriu în faţa formaţiei Viitorul Borş.

Meciul, desfăşurat la Stadionul Iuliu Bodola, s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru echipa FC Bihor II, care a condus şi la pauză cu 1-0. Golurile "roş-albaştrilor" au fost înscrise de Valentin Petricău – 2 şi Raul Bălăiban.

La scorul de 1-0 pentru orădeni, elevii antrenorului Sorin Pop au rămas în zece oameni, după eliminarea din minutul 35 a lui Samuilă. Acesta, deşi a fost faultat el destul de serios, a primit cartonaşul roşu pentru injurii.

După pauză, oaspeţii au restabilit egalitatea, numai că FC Bihor II a ripostat şi a marcat din nou, chiar de două ori, astfel a condus cu 3-1. Scorul final l-au stabilit însă cei de la Viitorul Borş, astfel că orădenii s-au impus cu 3-2.

Antrenorul orădean Sorin Pop a trimis în acest joc formula: Barabaş – Pintea, Samuilă, Mărcuţ, Paşca (Matei) – V. Petricău, I. Cuc (Volpe) – S. Mune, Negrea (Roxin), I. Ban (Bălăiban) – Zs. Lukacs (Borşa).

O prestaţie foarte bună în acest joc au avut-o mijlocaşul la închidere V. Petricău, dar şi mijlocaşul stânga I. Ban. Antrenorul Sorin Pop i-a mai remarcat însă şi pe Zs. Lukacs, S. Mune, Roxin şi Negrea.

Pentru FC Bihor II urmează acum jocul din campionatul Ligii a IV-a, duminică, 3 mai, la Valea lui Mihai, cu începere de la ora 17, în compania formaţiei locale, Unirea.