Ştiri

Debut nefast pentru echipele de juniori U19 şi U17 în noul an

 19.03.2024, 12:36

Prima etapă din 2024 nu a fost una fastă pentru echipele de juniori mari ale clubului FC Bihor U19 şi U17, care au disputat pe teren propriu jocurile etapei a 5-a din faza a doua a campionatului.

Ambele formaţii ale clubului nostru au jucat cu ACS Academia Partium Satu Mare şi, din păcate, ambele au pierdut pe final. Totuşi, ambele partide au fost echilibrate şi se puteau încheia cu orice rezultat.

La U19, echipa pregătită de Claudiu Mutu a evoluat în etapa a 5-a a play-out-ului şi a cedat cu 0-1 în faţa celor de la Partium Satu Mare, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0, iar golul victoriei oaspeţilor a fost marcat în minutul 88.

În pofida acestui eşec, FC Bihor U19 ocupă locul 1 în play-out şi urmează se evolueze duminică, 24 martie, în deplasare, pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare.

La categoria de vârstă U17, jucătorii de la FC Bihor pregătiţi de Adrian Sorin Todea s-au duelat tot acasă cu cei de la Academia Partium Satu Mare, în etapa a 5-a din play-off şi după ce la pauză scorul a fost egal 0-0, în cele din urmă rezultatul a fost 1-2. Roş-albaştrii au deschis scorul în minutul 75, prin Andrei Cherman, însă sătmărenii au egalat în minutul 82, iar, tot pe final, în minutul 87, au dat lovitura, înscriind golul al doilea, un gol care le-a adus victoria, deşi jocul a fost deschis oricărui rezultat şi victoria putea, la fel de bine, să aparţină şi gazdelor.

În clasamentul play-off-ului, FC Bihor U17 ocupă locul 2, după CS Zalău, care se menţine lider.
În următorul joc, elevii antrenorului Sorin Todea vor evolua la Dej, cu echipa locală, Unirea, sâmbătă, 23 martie.