Ştiri

Victorie cu 4-1 în ultimul amical al acestei ierni pentru FC Bihor (FOTO)

 21.02.2015, 17:34

Fotbaliştii de la FC Bihor au disputat sâmbătă la Stadionul Motorul ultimul joc amical din această iarnă. Adversara "roş-albaştrilor" în acest joc de verificare a fost CS Oşorhei, echipa bihoreană de pe locul III din Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Meciul, care s-a desfăşurat pe un teren moale, a fost la discreţia orădenilor, care s-au impus clar, cu scorul de 4-1, după ce la pauză conduceau cu 3-0. Golurile formaţiei gazdă au fost marcate de Cr. Cigan, Ember, Cr. Andor şi Sorian, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Lascu.

Încă din minutul 2 s-a deschis scorul, când Fl. Pop i-a trimis în careu pe partea dreaptă lui Cr. Cigan, care a şutat din 14 metri, învingându-l pe portarul Hava. Peste doar 3 minute, FC Bihor putea majora scorul, dacă şutul expediat din 8 metri de Ember nu lovea stâlpul din dreapta porţii apărate de Hava. Acelaşi Ember avea să marcheze totuşi în minutul 19, când, după o centrare perfectă a lui Dorin Mihuţ, de pe dreapta, micuţul jucător orădean, care în acest meci a fost folosit în compartimentul ofensiv, a marcat cu un şut de la marginea careului, la colţul lung, lângă bară.

Până la pauză FC Bihor a mai marcat un gol însă, prin Cr. Andor, chiar în ultimul minut al primei reprize. Atunci, tot de pe dreapta, a centrat Cr Cigan şi, cu capul, din 6 metri, Andor s-a înălţat şi a trimis în poartă, după ce mai întâi mingea a lovit stâlpul din dreapta porţii.

După pauză, antrenorii celor două formaţii au purces la o serie de schimbări, iar pe acest fond, în minutul 72, CS Oşorhei a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, executată de Ov. Popa. Şutul acestuia a lovit însă bara transversală. Echipa din Oşorhei a marcat totuşi 3 minute mai târziu, prin Lascu, care a înscris din careu de pe partea dreaptă.

Scorul final al întâlnirii, 4-1 pentru FC Bihor, l-a stabilit Sorian, care în minutul 82, a executat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri. Şutul trimis de el mergând la vinclul porţii, pe colţul scurt.

"Mă bucură evoluţia jucătorilor din acest ultim test de verificare, în care, din nou au arătat poftă de joc. Am apărut bine la finalizare. Am încercat în această săptămână să corectăm greşelile pe care le-am descoperit pe parcursul acestor jocuri de verificare. Mă bucură, încă o dată, starea lor de sănătate. Din punct de vedere fizic, zic eu, stăm foarte bine în acest moment, drept dovadă că nu avem nici un accidentat muscular, având în vedere şi suprafeţele pe care ne pregătim în această perioadă. Sunt încrezător din punct de vedere sportiv. Acum, mai departe, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acest club", a declarat la finalul jocului, antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi.


FC Bihor – CS Oşorhei 4-1(3-0)

Stadion:Motorul

Spectatori:50

Timp:bun

Teren:moale

Au marcat: Cr. Cigan (min. 2), Ember (min. 19), Cr. Andor (min. 45), Sorian (min. 82) / Lascu (min. 72)

FC Bihor: Sălăjan (min. 52 Fildan) – Mihuţ (min. 65 Lorincz), Bactăr (min. 65 V. Petricău), Fl. Lazăr (min. 73 Cr. Sas), Letan – Fl. Pop (min. 65 Luduşan), Ţoca (min. 65 Sorian), I. Cuc (min. 46 Haş), Cr. Andor (min. 65 Ionuţ. Ban) – Ember (min. 65 S. Mune) – Cr. Cigan (min. 65 Zs. Lukacs). Antrenori: Călin Cheregi şi Lucian Ciocan.

CS Oşorhei: Hava (min. 60 Deac) – Turcan (min. 73 Ad. Petricău), Pintea (min. 83 Buz), Lavrincsik, Hering (min. 73 C. Chiş) – Magda (min. 68 Selegean), Ov. Popa – Hosu (min. 60 Hosu), Trip (min. 52 Lascu), Costea – Sorin Ban (min. 65 Sergiu Ban). Antrenor: Rudy Kovacs

Au arbitrat: Radu Bitea – Nicolae Tătar şi Ionuţ Cheregi (toţi din Oradea)

În total, în această iarnă, FC Bihor a disputat 7 jocuri amicale, obţinând 5 victorii, 1 rezultat de egalitate şi o înfrângere. Orădenii au marcat 20 de goluri şi au primit 7.

GALERIE FOTO, AICI!