Ştiri

Poli şi-a luat revanşa la Timişoara, cu 1-0

 15.07.2011, 21:10
Echipa orădeană de fotbal FC Bihor a disputat vineri seara la Timişoara un nou joc amical, în compania formaţiei locale, Poli, meci ce s-a constituit revanşa disputei de marţi, câştigată de „roş-albaştri" cu scorul de 3-1. De această dată, în faţa propriilor suporteri, bănăţenii au reuşit să-şi apropie victoria, cu scorul de 1-0(0-0), graţie golului înscris de Goga, din minutul 57.

În aşteptarea verdictului de la TAS, cele două formaţii ce aşteaptă un răspuns favorabil de la Lausanne, FC Bihor şi Poli şi-au dat o nouă întâlnire, de această dată la Timişoara. În fapt, s-a desfăşurat revanşa partidei de verificare de marţi, când orădenii s-au impus cu scorul de 3-1, pe teren propriu.

De această dată, disputa dintre cele două „colege de suferinţă" s-a desfăşurat pe stadionul „Dan Păltinişanu" şi s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, Poli impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0), graţie reuşitei lui Goga, din minutul 57. Atacantul timişorenilor a deschis scorul, cu un şut din întoarcere, din careul mic.

A fost o partidă în care ocaziile de poartă nu au lipsit, de ambele părţi, cu toate că a fost destul de cald şi acest aspect s-a reflectat şi asupra evoluţiei jucătorilor. De altfel, la finalul disputei, tehnicianul bihorean Gheorghe Ghiţ a declarat că „a fost un antrenament bun, influenţat mult însă de căldura de afară". Gheorghe Ghiţ a mai afirmat că „a fost un joc util pentru ambele echipe, cu ocazii de o parte şi de alta. Poli s-a văzut că este mai avansată cu pregătirea, în timp ce pentru noi a fost o partidă bună, pentru nivelul pregătirilor la care ne aflăm".

FC Bihor a început partida de la Timişoara în următoarea formulă: Fildan - Oltean, Muscă, Deaconescu, Diarra - Chiş, Danci, Selagea, Birtalan - Sulea, Bîrză. La pauză antrenorul Ghiţ i-a introdus pe Fl. Pop, Mărkuş şi Moraru, iar pe parcursul mitanului secund şi pe: Hering, Petrache, Lupu, Sorian, Blanaru, Coroian, P. Achim şi M. Popa.

De partea cealaltă, echipa timişoreană a început disputa cu cea mai bună garnitură: Pantilimon - Luchin, Ghionea, Scutaru, Sepsi - Ricketts, Bourceanu, Tameş, Curtean - Goga, Nikolic.

După audierile de miercuri şi joi, în cursul zilei de luni, 18 iulie, cele două formaţii vor primi verdictul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi îşi vor cunoaşte destinaţia din noua ediţie de campionat.