Ştiri

Pe un vânt puternic, FC Bihor și Bodva Moldava au remizat cu scor alb

 03.03.2012, 13:55
FC Bihor a disputat sâmbătă, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Liberty din Salonta, un nou joc amical. De această dată, "roş-albaştrii" au întâlnit echipa slovacă situată pe locul VI în liga secundă din ţara sa, FC Bodva Moldava.

La capătul unui meci de angajament fizic, în primul rând, cu o echipă slovacă foarte agresivă, care a evoluat cu scopul să nu piardă, jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0.

A fost ultima partidă în care antrenorul Stelian Farcău a folosit două echipe diferite în cele două reprize. Astfel, în prima repriză au jucat: Fildan - Moraru, Oltean, Petrache, Diarra - Florean, Selagea, Coroian, Sfârlea - Birtalan, Mărkuş.

În repriza a doua pentru FC Bihor au evoluat: Fildan - Zanardini, Oltean, Deaconescu, Lupu - Bârză, Danci, M. Popa, Sorian - Bic, Fl. Pop

"A fost un test util, pentru că am întâlnit un adversar ambiţios sau agresiv şi pe alocuri dur. Din păcate, a trebuit din nou să ne adaptăm la condiţiile meteo, pentru că vântul a suflat foarte, foarte tare. Rămânem în continuare datori la finalizare", a declarat, la final, antrenorul Stelian Farcău.

În următorul joc amical, miercuri, de la ora 12, FC Bihor va întâlni, tot la Salonta, colega de serie, FC Maramureş Baia Mare.

Sâmbăta viitoare este programat un joc la Valea lui Mihai, cu echipa de ligă a III-a, Unirea, partidă programată pe iarbă.