Ştiri

Pe o vreme total potrivnică, FC Bihor a susţinut miercuri primele jocuri din Ungaria

 15.02.2012, 17:20

Pe un timp total nefavorabil, echipa orădeană de fotbal FC Bihor a disputat miercuri în Ungaria primele jocuri de verificare din cadrul cantonamentului pe care l-a început duminică la Debrecen.

În pofida condiţiilor meteo nefavorabile, triunghiularul care a fost amânat de o săptămână şi jumătate, când era programat la Salonta, şi la care au mai participat Unirea Valea lui Mihai şi Gloria Arad, s-a disputat până la urmă, chiar dacă jucătorii celor trei echipe au evoluat pe un viscol cumplit.

În aceste condiţii, elevii antrenorului Stelian Farcău au înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0, cu Unirea Valea lui Mihai, şi o victorie, 2-1, cu Gloria Arad.

Un meci s-a disputat pe durata a 60 de minute, iar golurile "roş-albaştrilor" au fost marcate în jocul cu Gloria Arad de Danci şi Bic.

FC Bihor - Unirea Valea lui Mihai 0-0
FC Bihor: Fildan - Zanardini, Oltean, Hering, Lupu - Ov. Popa, M. Popa, Selagea, Sorian- Birtalan, Fl. Pop. Antrenor Stelian Farcău.

FC Bihor - Gloria Arad 2-1

Marcatori: Danci, Bic, respectiv Sălăjan

FC Bihor: Avram (I. Pop) - Moraru (Ionescu), Petrache, Deaconescu, Diarra (Petricău) - Fl.Pop (Moise), Danci, Coroian, Sorian (Ov.Popa) - Bic,Sulea.

Unirea Valea lui Mihai - Gloria Arad 0-0

La final, tehnicianul "roş-albaştrilor", Stelian Farcău, s-a declarat mulţumit totuşi de evoluţia elevilor săi în aceste prime teste din Ungaria. "Din păcate, condiţiile meteo au fost din nou nefavorabile desfăşurării acestui triunghiular. A rezultat o luptă mai mult cu viscolul decât cu adversarul direct, pentru că mingea nu putea fi controlată corespunzător din cauza vântului. Cu toate acestea, jucătorii au demonstrat în mare măsură că se pot adapta şi acestor condiţii de joc. Sperăm să avem parte de vreme mai bună următoarele zile", a mai declarat tehnicianul orădenilor.

În următorul joc, FC Bihor v-a întâlni echipa DVSC Debrecen, sâmbătă, de la ora 11.