Ştiri

Orădenii s-au impus cu 2-1 în cel de-al doilea amical al iernii (FOTO)

 01.02.2012, 17:37

La capătul unui joc în care antrenorul Stelian Farcău a utilizat două formule de echipă diferite, orădenii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

Cel care a deschis scorul a fost Florin Pop, în minutul 28, pentru ca după pauză, la 5 minute de la reluare, Birtalan să-l majoreze, după ce cu două minute mai devreme Coroian a ratat o lovitură de la 11 metri.

Golul arădenilor l-a reuşit Homorogan, în minutul 77.

În prima repriză antrenorul Stelian Farcău a utilizat următoarea formulă de joc: Mauro Boerchio - Ionescu, Oltean, Deaconescu, Hering (min. 37 V. Petricău) - Danci, Selagea, Moise (min. 37 Sulea), Bic - Sorian, Fl. Pop.

În partea secundă pentru FC Bihor au evoluat: Fildan - Moraru, Matei (min. 62 Bacter), Muscă, Lupu - Coroian, M. Popa, Bârză, Sfârlea - Birtalan, Sulea.

"A fost un joc de căutări. Am folosit două echipe echilibrate, ca şi la jocul precedent. A fost un meci pe care l-am avut la dispoziţie, aş fi vrut doar să nu luăm gol. Acesta e singurul lucru care m-a nemulţumit, de altfel", a declarat la final tehnicianul Stelian Farcău, mulţumit în general de prestaţia elevilor săi, mai puţin de faptul că au primit gol.

În următoarele dispute amicale, FC Bihor va disputa sâmbătă, tot la Salonta, cu începere de la ora 11, un triunghiular, la care vor mai fi prezente echipele Unirea Valea lui Mihai şi Gloria Arad. Fiecare partidă va dura aici câte 60 de minute.

GALERIE FOTO, AICI!