A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Juniorii E de la FC Bihor s-au impus cu 6-0 în jocul cu Someşul Satu Mare şi s-au calificat în semifinalele turneului zonal al CN (FOTO)
Ştiri

Juniorii E de la FC Bihor s-au impus cu 6-0 în jocul cu Someşul Satu Mare şi s-au calificat în semifinalele turneului zonal al CN (FOTO)

 03.06.2015, 21:00

Fotbaliştii echipei de juniori E a clubului FC Bihor s-au calificat pentru semifinalele turneului zonal al Campionatului Naţional, care se desfăşoară în această săptămână la Stadionul Iuliu Bodola, după ce s-au impus miercuri seara, cu scorul de 6-0(4-0), în disputa cu Someşul Satu Mare.

Elevii antrenorului Marius Suciu au dominat cu autoritate jocul, conducând la pauză deja cu scorul de 4-0, după ce au marcat mai întâi în minutul 4 prin Horea Lazăr, iar mai apoi, într-un interval de patru minute au înscris de trei ori, prin Andreas Ştiube, din penalti, în minutul 10, Horea Lazăr din nou, în minutul 12 şi Patrik Gânţe, în minutul 13.

Şi după pauză, tot orădenii au atacat mai mult şi au reuşit să mai înscrie de două ori, prin Aris Morar, în minutul 40 şi George Martin, în minutul 49.

Astfel, jucătorii orădeni au obţinut două victorii din două jocuri, au punctaj maxim şi un golaveraj de 9-0, ştiind deja că vor încheia grupa A pe primul loc.

"A fost un joc foarte bun, cu o bună posesie şi o circulaţie bună a mingii. Mă bucur că am câştigat această grupă detaşat, dar greul de-abia acum începe. După o muncă de trei ani de zile, au început să apară şi rezultatele. Este o performanţă accederea în etapa semifinală a turneului, dar noi ne dorim în cele din urmă să câştigăm această zonă şi să ajungem între primele opt echipe din ţară", a declarat, după joc, antrenorul Marius Suciu.

Tehnicianul formaţiei FC Bihor a început jocul cu sătmărenii de la Someşul în formula: Dominic Bot – Aris Morar, Andreas Ştiube, Horea Lazăr, Andrei Zodi, Antonio Hadade, David Pop şi Patrik Gânţe. Pe parcurs au mai intrat: Jeremy Demeter – Bogdan Sala, George Martin, Mădălin Bursaşiu şi Andrei Milian.

În celelalte două jocuri de miercuri de la turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori E de la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în etapa a II-a a grupei B, Plimob Sighet a învins cu scorul de 6-1 formaţia LPS Bistriţa, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1, iar Luceafărul Cluj a dispus cu 4-0(1-0) de Aurul Brad. Astfel, în grupa B se cunosc deja ambele calificate în semifinale, Luceafărul Cluj şi Plimob Sighet.

Joi, în ultima zi de meciuri din faza grupelor, de la ora 16.30, Aurul Brad va întâlni LPS Bistriţa, în cadrul grupei B, de la ora 17.30, Someşul Satu Mare şi Viitorul Zalău se vor duela pentru cel de-al doilea loc calificant din grupa A. În fine, de la ora 18.30, Plimob Sighet şi Luceafărul Cluj îşi vor disputa întâietatea grupei B, echipa care va pierde urmând a fi adversara formaţiei FC Bihor, vineri, de la ora 10, în prima semifinală.

Juniorii C încep turneul zonal, joi, la Cluj Napoca
După jocul de miercuri, antrenorul Marius Suciu s-a deplasat deja la Cluj Napoca, acolo unde joi îşi va începe parcursul din turneul zonal şi cu echipa de juniori C.

În prima dispută din grupa A a turneului zonal al Campionatului Naţional de Fotbal pentru jucătorii născuţi în anul 2000, FC Bihor va întâlni joi, de la ora 18.00, echipa gazdă Ardealul Cluj.

Meciul pentru juniorii C de la FC Bihor se anunţă foarte dificil cu o echipă clujeană, care are în componenţă doar doi fotbalişti localnici, ceilalţi fiind aduşi din întreaga ţară, Ardealul Cluj reprezentând de fapt o şcoală de fotbal. Astfel, pentru orădeni este important, în primul rând să nu piardă în acest joc.

GALERIE FOTO, AICI!