Ştiri

Înfrângere la două goluri în faţa Bolognei, în ultiml joc din Italia

 10.08.2011, 21:46
Echipa orădeană de fotbal FC Bihor şi-a încheiat miercuri stagiul din Italia, odată cu disputarea unui joc amical, în compania unei formaţii de serie A. În ultima dispută din cantonamentul peninsular, formaţia bihoreană a întâlnit echipa Bologna, de care a fost întrecut cu scorul de 4-2(3-0).

Aşa cum era de aşteptat, diferenţa de valoare dintre prima ligă italiană şi cel de-al doilea eşalon românesc şi-a spus cuvântul, însă cu toatea acestea, formaţia orădeană nu a pierdut decât la o diferenţă de două goluri, cu scorul de 2-4, cei drept, după ce la pauză era condusă cu 3-0.

Echipa italiană a început foarte bine meciul şi în minutul 6 chiar a reuşit să deschidă scorul, prin Acquafresca. După alte 23 de minute, în care orădenii au încercat să păstreze un echilibru în joc, echipa peninsulară a punctat iarăşi, în minutul 29, prin Di Vaio.

Evoluţia bună a bolognezilor din prima repriză s-a mai concretizat o dată pe tabela de marcaj, în minutul 40, când a înscris acelaşi Acquafresca.

După pauză, FC Bihor a evoluat mai bine şi chiar în minutul 47 a reuşit să înscrie, printr-un autogol al lui Crespo. Jocul bun din mitanul secund al "roş-albaştrilor" a mai fost concretizat totuşi o dată pe tabela de marcaj, prin Petrache, care a dus scorul la 3-2, în favoarea Bolognei, în minutul 65.

Până către final nu s-a mai întâmplat prea mare lucru, cu toate că ocazii au fost de ambele părţi. În ultimul minut însă, în minutul 90, Coda a reuşit totuşi să mai înscrie pentru formaţia din Serie A şi a stabilit scorul final, 4-2.

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiţ a început această dispută, considerată ca fiind jocul vedetă din cantonamentul din Italia în următoarea formulă de echipă: Pogacsics - Oltean, Petrache, Muscă, Moraru - Danci, Chiş, Fl. Pop, Sorian - Florean şi Mărkuş. După pauză au mai intrat însă şi: Coroian, M. Popa, Diarra, Deaconescu, Birtalan şi Sfârlea.

De partea cealaltă, antrenorul Bisoli, al echipei primdivizionare italiene a trimis în teren următoarea echipă: Agliardi - Raggi (46 Crespo), Portanova, Cherubin (61 Antonsson), Morleo (75 Vitale), Pulzetti (89 Casarini), Mudingayi (72 Taider), Della Rocca (46 Casarini), Paponi (61 Pasi), Acquafresca (73 Coda), Di Vaio (77 Gavilan).