Ştiri

FC Bihor s-a impus cu 5-0 în primul amical din acest an

 28.01.2012, 17:53

În primul joc amical disputat în noul an, FC Bihor s-a impus sâmbătă, în faţa formaţiei Tricolorul Alparea cu scorul de 5-0, după ce la pauză conducea cu 2-0.

Meciul, programat în compania liderului campionatului ligii a patra, trebuia să se desfăşoare la Alparea, însă, datorită terenului înghețat, conducerea FC Bihor a luat decizia de a evolua pe terenul sintetic al stadionului Liberty, de la Salonta.

Jocul a fost la discreţia orădenilor, care au marcat în prima repriză prin Oltean şi Bic, iar în cea de-a doua prin Coroian, din penalty, Danci, tot din penalty, şi Bârză.

Antrenorul Stelian Farcău a utilizat formule diferite de echipă în cele două reprize: În prima parte: Fildan - Moraru, Oltean, Petrache, Hering - Sulea, Selagea, M.Popa, Sfârlea - Bic, Fl. Pop. În partea a doua: Anca Trip (I.Pop) - Ionescu (Matei), Muscă, Deaconescu, Lupu - Bârză, Danci, Coroian, Moise - Sorian, Ov.Popa.

Noul portar al orădenilor, Avram, nu a putut evolua în acest joc, fiind accidentat.

La final, antrenorul Stelian Farcău s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi: "Obiectivele pe care le-am urmărit la acest joc, rezistenţa la efort şi să nu avem jucători accidentaţi, au fost atinse. A fost un test bun, în compania unui adversar ambiţios", a spus el.

În cel de-al doilea joc amical, formaţia orădeană va disputa, miercuri, 1 februarie, cu începere de la ora 14, tot la Salonta, confruntarea cu formaţia de liga a treia CS Vladimirescu din judeţul Arad.