Ştiri

FC Bihor s-a impus cu 4-1 în amicalul de sâmbătă, cu Bihorul Beiuş

 01.08.2015, 16:30

FC Bihor Oradea s-a impus, sâmbătă, la Stadionul Municipal Iuliu Bodola, cu 4-1 primul joc amical din această vară.

Echipa orădeană a învins CF Bihorul Beiuş, pe care a învins-o la o diferenţă de 3 goluri, după ce şi la pauză conducea cu 3-0.

FC Bihor a marcat prin Cigan, Andor, Novak şi Magda.

Antrenorul Gheorghe Slilaghi a început jocul în formula Fila – S. Matei, Mintaş, Ţoca, Chira, Arsene – Novak - Haş, Ember, Andor-Cigan. În repriza a doua tehnicianul i-a mai introdus pe Kiraly – Tocuţ, R. Bogdan, Pereira, Remeş, Lorincz, Magda, Şereş, Negrea, Sas.

„Sunt mulţumit de joc, în special de prima repriză. Am întâlnit o echipă bună de liga a patra, care se va bate la promovare anul acesta. Relaţiile noastre de joc se încheagă, însă, mai avem nevoie şi de alte jocuri de verificare pentru a progresa”, a declarat la finalul jocului antrenorul FC Bihor.

În prezent, la antrenamentele FC Bihor participă 38 de jucători, care provin atât de la FC Bihor, cât şi de la desfiinţata CSC Sânmartin, de la LPS Bihorul. În plus, sunt în probe şi doi brazilieni aduşi de un impresar, Pereira şi Da Silva. Cel din urmă este vârf de atac, iar calităţile sale au fost remarcate de antrenorul Silaghi, nu a putut evoua în jocul de sâmbătă, el fiind accidentat.

Miercuri, FC Bihor şi CF Bihorul Beiuş se vor întâlni într-un nou amical,  de la ora 11, la Beiuş.