Ştiri

FC Bihor s-a impus clar, cu 3-0, în cel de-al patrulea meci din Antalya

 19.02.2013, 19:30

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor s-a impus marţi seara, clar, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei de primă ligă din Kazakhstan, FC Zhetysu, în cel de-al patrulea joc amical pe care l-a disputat în cantonamentul din Antalya (Turcia).

La pauză scorul a fost egal, 0-0, iar golurile "roş-albaştrilor" le-au înscris Puşcaş, în minutul 65,  Mărkuş, în minutul 78, şi Korudjiev, în minutul 90.

În minutul 65, Puşcaş a deschis scorul, cu o lovitură de cap din 6 metri, în urma unei centrări venite de la Vasilache. În minutul 78, Adrian Mărkuş a făcut 2-0, după o lovitură liberă de la 18 metri.

În fine, scorul final, 3-0, l-a stabilit bulgarul Korudjiev, în minutul 90, după ce a insistat la o minge şi a înscris din unghi.

Antrenorul Marian Pană a început jocul în formula: Popescu – Coroian, Lazăr, Ţoca,  Vădrariu – Florean, Mihalache, Vasilache, Bic – Ov. Popa şi Puşcaş.  Pe parcurs au mai fost indroduşi însă şi: Tînc, Selagea, Korudjiev, Tîrnăcop, Cheţan, Sorian, Mărkuş, Petrache şi Fl. Pop.

În următorul meci din cantonamentul din Antalya, joi, de la ora 15.30, FC Bihor va întâlni echipa de liga a III-a din Germania, TSV Buchbach.