Ştiri

FC Bihor - DVSC Debrecen 0-0

 22.09.2010, 19:20

Partida dintre FC Bihor şi DVSC Debrecen (echipa a doua) s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0. Jocul a fost lipsit de spectaculozitate, cu puţine faze la poartă, dominat în prima repriză de echipa oaspete, dar portarul Bartoş a fost mereu la post.

În partea a doua, FC Bihor a fost mai mult prezentă în faţa careului advers, fără a pune însă probleme serioase echipei maghiare.

FC Bihor: Bartoş - Moraru, Muscă, Ianciuk, Tegzeş - Chiş, Deaconescu, Sorian - Bîrză, Negru, Pop Florin. Au mai jucat: Fildan, Sulea, Copil, Petrache, Hadji, Danci, Ţoca, Lupu, Coroian, Birtalan. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.

Cu greu a digerat conducerea clubului eşecul din etapa precedentă, dovadă şi prezenţa în tribună a antrenorului Adrian Falub - aflat în tratative cu FC Bihor - la meciul amical disputat de orădeni marţi, în compania DSVC Debrecen.

Acest lucru l-a resimţit şi tehnicianul Gheorghe Ghiţ, care, deocamdată, se bucură de încrederea lui Marius Vizer. După vizionarea meciului din etapa precedentă, tehnicianul orădean s-a arătat dispus să facă unele modificări în formula de start, astfel încât jocul echipei să fie mai ofensiv.

"Imediat după meciul cu Dacia Mioveni am trăit momente de derută. Am avut impresia că, şi dacă jucăm o zi întreagă, tot nu puteam să dăm gol. După vizionarea înregistrării partidei, însă, mi-am dat seama că, deşi am avut o posesia foarte bună, am pierdut meciul deoarece oaspeţii au fost mai deştepţi decât noi. Mai experimentaţi, au ştiut să profite de elanul tinerilor mei jucători şi au tranşat duelul direct cu adversarul, reuşind să ne surprindă de câteva ori. Am sperat într-un 0-0 la pauuză, după care să forţăm în partea a doua. Am luat gol repede, în minutul 7, apoi noi am ratat două ocazii de gol în timp ce ei au punctat încă o dată" a afirmat tehnicianul orădean.

Partida dintre FC Bihor şi DSVC Debreţen a avut părţi bune şi rele. În primul rând, Gheorghe Ghiţ a putut să vadă la lucru jucătorii care au fost folosiţi mai puţin în campionat. Dar, în acelaşi timp, meciul i-a adus şi două accidentări.

Căpitanul de echipă, Cătălin Chiş, a suferit însă o afecţiune la menisc, perioada de repaus urmând a fi stabilită de medic după citirea RMN-ului, iar Deaconescu s-a ales cu o contractură şi probabil va fi recuperat până la ora meciului cu Poli Iaşi.