Ştiri

FC Bihor a remizat în amicalul de la Debrecen cu echipa locală, DVSC (FOTO)

 18.02.2012, 18:58

Formaţia de fotbal fanion a judeţului, FC Bihor, şi-a continuat sâmbătă seria jocurilor amicale cu două meciuri disputate la Debrecen. Primul a avut loc în compania echipei gazdă DVSC şi s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, după ce la pauză "roş-albaştrii" conduceau cu 1-0, prin golul înscris de Bârză, în minutul 30. Egalarea a survenit în minutul 50, când pentru gazde a punctat Varga.

Antrenorul Stelian Farcău a trimis în teren echipa: Fildan - Moraru, Oltean, Deaconescu (Petrache), Diarra (Zanardini) - Bârză, Selagea (M. Popa), Coroian (Danci), Bic (Sorian) - Birtalan (Sfârlea), Fl. Pop.

După meciul cu echipa maghiară, tinerii jucători ai FC Bihorului, cei care nu au evoluat în disputa cu DVSC, dar şi alţii care au evoluat în partida precedentă, au întâlnit echipa Crişul Sântandrei, liderul Ligii a V-a. Şi acest joc s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1 (0-0). Golul formaţiei FC Bihor fiind înscris de M. Popa.

În jocul cu Crişul Sântandrei, echipa folosită a fost: Avram (I. Pop) - Zanardini (Ionescu), Petrache (Bacter), Matei, Hering - Sorian (Petricău), Danci, M. Popa, Sfârlea (Hadăr) - Ov.Popa, Sulea.

Declaraţie Stelian Farcău (antrenor FC Bihor): " Meciul cu Debrecen a fost unul de evaluare din mai multe puncte de vedere, fizic, tehnico-tactic şi mai ales din punctul de vedere al atitudinii. Sunt mulţumit şi ţin să remarc toţi jucătorii la acest ultim capitol,al atitudinii, chiar şi cei din meciul cu Sântandrei unde, pe fondul unei anumite relaxări nu am mai avut aceleaşi reuşite tehnice."

GALERIE FOTO, AICI