Ştiri

FC Bihor a învins cu 1-0 CS Işalniţa şi cu 4-0, Progresul Pecica

 11.02.2015, 18:30

După aflarea veştii de la tribunal că nu intră în faliment şi că judecătorul sindic a hotărât să-i acorde clubului orădean de fotbal trei luni în care să-şi rezolve problemele financiare, legate de datorii, echipa FC Bihor şi-a continuat miercuri, la Stadionul Motorul, seria jocurilor de verificare din această iarnă.

În ambele dispute "roş-albaştrii" s-au impus, câştigând fără să primească vreun gol.

Mai întâi, echipa orădeană a evoluat miercuri în compania formaţiei de liga a III-a CS Işalniţa, din judeţul Dolj, pe care a învins-o cu 1-0, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0.

Antrenorul Călin Cheregi a trimis în teren însă la această partidă fotbalişti proveniţi de la echipa a doua şi de la grupele de juniori A, B, C şi chiar D.

Unicul gol al întâlnirii l-a înscris Junc, în minutul 62, în urma unui şut de la 20 de metri, cu o execuţie frumoasă, mingea lovind bara transversală şi apoi intrând în poartă.

Partida a avut un ritm bun, cu ocazii de ambele părţi, dar, mai pragmatici, orădenii, deşi mai tineri şi neexperimentaţi, au izbutit să se impună.

Antrenorul Călin Cheregi a început jocul cu: Barabaş - Paşca, Samuilă, Tocuţ, V. Petricău - Sas, Volpe - Roxin, Boka, Negrea - Lengyell. Pe parcurs au mai fost introduşi însă şi: M. Galu - Pintea, Mărcuţ, Matei, Bălăiban, Mermeze, Ferik, Junc, Talpoş şi Vaida.

"A fost un test util, în care aceşti tineri, juniori, s-au autodepăşit pe alocuri, având în vedere că am întâlnit un adversar din Liga a III-a. Răspunsul lor a fost unul pozitiv şi dătător de speranţe în continuare", a declarat, după joc, antrenorul Călin Cheregi.

Apoi, în cel de-al doilea joc amical de miercuri, de la Stadionul Motorul, FC Bihor a învins cu scorul de 4-0 echipa Progresul Pecica, din Liga a IV-a, judeţul Arad.


La pauză scorul a fost 2-0, iar golurile au fost marcate de Dobrescu, în minutul 3, Fl. Pop, în minutul 29, Luduşan, în minutul 67, şi Cr. Andor, în minutul 77.

Şi de această dată, în pofida terenului greu, orădenii au avut o evoluţie apreciată, reuşind un joc bun.


În minutul 3, FC Bihor a deschis scorul după o acţiune de atac frumoasă, când, după centrarea lui I. Ban, Dobrescu a înscris din 4 metri.
În minutul 29, acelaşi I. Ban a centrat de pe stânga, iar Fl. Pop a înscris de la 7-8 metri de poartă. 3-0 s-a făcut în minutul 67, când Luduşan a avut o acţiune pe cont propriu, încheiată cu un şut de la 18 metri. În fine, scorul final, 4-0, l-a stabilit Cr. Andor, în minutul 77, care a finalizat din faţa porţii, după un atac prelungit, care l-a avut în prim-plan pe partea stângă pe Zs. Lukacs. Acesta a scăpat şi a avansat 20 de metri, după care a trimis în faţa porţii.

Antrenorii Călin Cheregi, Lucian Ciocan şi Vasile Sin i-au trimis în teren în prima repriză, de această dată, pe: Sălăjan - Mihuţ, Letan, Pascariu, Lorincz - Ţoca, I. Cuc - Fl. Pop, Cr. Cigan, I. Ban - V. Dobrescu.
În repriza a doua au jucat pentru FC Bihor: Fildan - Letan, Lazăr, Bactăr, Zanardini - Ember, Sorian - Luduşan, S. Mune, Cr. Andor - Zs. Lukacs. Mijlocaşul A. Haş nu a fost folosit, având dureri la un deget, dar el s-a antrenat separat.

"A fost un antrenament reuşit, în care am regăsit pofta de a marca. A fost o zi bună, concluziile în urma celor două meciuri sunt că am  reuşit să ne formăm o părere asupra stadiului de pregătire în care ne găsim în acest moment", a declarat, după meci, tehnicianul Călin Cheregi.

În următorul joc de verificare, FC Bihor va evolua sâmbătă, la Şiria, în compania arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă, într-o partidă revanşă.