Ştiri

FC Bihor a încheiat cantonamentul din Turcia cu un egal (FOTO)

 21.02.2013, 18:30

FC Bihor a încheiat la egalitate ultimul joc pe care l-a disputat, joi, în cantonamentul din Antalya (Turcia), în compania echipei germane de ligă a III-a TSV Buchbach, scor 2-2.

După un început bun al "roş-albaştrilor", care au deschis scorul deja în minutul 3, când Mărkuş a finalizat din apropierea porţii, după o minge recuperată de Sorian, aceştia şi-au mărit avansul pe tabelă în minutul 43, prin acelaşi Mărkuş, care a deviat un şut din interiorul careului expediat de Petrache, la pauză scorul a fost favorabil orădenilor cu 2-0.

În repriza a doua, echipa germană a reuşit să revină însă şi să restabilească egalitatea, după ce a marcat mai întâi în minutul 48 şi apoi în minutul 80, ultima dată din penalti.

Pentru FC Bihor, antrenorul Marian Pană a trimis de la început în acest joc următoarea formulă de echipă: Pogacsics – Fl. Pop, Tînc, Petrache, Lupu – M. Popa, Selagea, Korudjiev, Tîrnăcop – Sorian şi Mărkuş. Pe parcurs au mai jucat însă şi: Ţoca, Cheţan, Bic, Bud şi Puşcaş.

Echipa orădeană, care se află din 11 februarie în Turcia, în Antalya, a totalizat în cele cinci jocuri disputate două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri, având jocuri tot la două sau trei zile distanţă.

Cantonamentul bihorenilor din această iarnă se încheie vineri, 22 februarie, urmând ca până la reluarea campionatului să mai dispute pe plan local două dispute amicale.