Ştiri

Victorie şi în partida cu Ujpest

 29.01.2011, 19:25

FC Bihor şi-a continuat seria jocurilor amicale din cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen, cu o nouă victorie, în faţa formaţiei de tradiţie din fotbalul maghiar Ujpest Budapesta. După un joc spectaculos, fotbaliştii orădeni s-au impus cu scorul de 2-1, după ce şi la pauză conduceau cu 1-0.

Şi de data aceasta, atacantul Adrian Mărkuş a fost golgheterul echipei, el reuşind să înscrie cele două goluri ale "roş-albaştrilor", în minutele 12 şi 52.

Primul gol a survenit ca urmare a executării unei lovituri de colţ de către Cătălin Chiş, în timp ce cel de-al doilea a fost înscris după o pasă filtrantă a lui Florean.

Golul formaţiei maghiare a fost marcat în partea a doua, în minutul 70, dintr-o lovitură de la 11 metri. Tot în mitanul secund însă FC Bihor a trecut pe lângă majorarea scorului, după ce recent-achiziţiile Cristian Cigan şi Cosmin Iuhas au trimis mingea în bară.

Tehnicianul Gheorghe Ghiţ a început partida în formula: Pogacsics - Moraru, Deaconescu, Muscă, Lupu - Danci, Chiş, Coroian - Florean, Mărkuş şi Bârză. În partea a doua antrenorul orădean a rulat întregul lot avut la dispoziţie, mai intrând: Fildan, Stroescu - Oltean, Sorian, Hadji, Ionescu, Ţoca, Iuhas, M. Popa, Petrache, Sulea, F. Pop, Hering, Achim, Cr. Cigan şi Birtalan.

În următoarea partidă, şi ultima din cantonamentul de la Debrecen, FC Bihor întâlni miercuri, 2 februarie, cu începere de la ora 12, formaţia Gloria Arad.