Ştiri

FC Bihor a învins cu 2-1 echipa Feralpi Salo în ultimul joc din stagiul italian

 09.08.2012, 19:17
Formaţia de fotbal FC Bihor Oradea a disputat joi ultimul joc de verificare din stagiul din Italia, de la Coccaglio. Echipa bihoreană a întâlnit de această dată formaţia Feralpi Salo, grupare pe care a reuşit s-o întreacă cu scorul de 2-1, după ce şi la pauză conducea cu acelaşi rezultat de 2-1.

Toate cele trei goluri au fost marcate în primele 20 de minute de joc. Mai întâi au punctat orădenii, prin Bic, în minutul 8, după o centrare venită de la Sulea. Nu au trecut decât 3 minute însă şi, în minutul 11, italienii au reuşit să restabilească egalitatea.

Golul victoriei elevilor antrenorului Gheorghe Ghiţ a survenit în minutul 20, când Oltean a transformat un penalti, obţinut de Diarra.

În repriza a doua nu s-a mai concretizat nimic, cu toate că au fost şi alte ocazii de poartă, astfel că rezultatul final a rămas 2-1 pentru FC Bihor.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ a început jocul cu Feralpi Salo în formula: Pogacsics - Zanardini, Petrache, Oltean, Lupu - Florean, Coroian, Sorian, Diarra - Bic şi Sulea. După pauză au mai fost introduşi însă şi: Popescu - Selagea, M. Popa, Fl. Pop şi Ov. Popa.

În stagiul italian din această vară, FC Bihor a susţinut în total patru jocuri, obţinând două victorii, 2-1 cu Montichiari Calcio şi tot 2-1 cu Feralpi Salo, şi două înfrângeri, 1-4, cu Brescia Calcio, şi 0-3, cu Spezia.

Reîntoarcerea echipei "roş-albastre" din cantonament este programată pentru vineri.