Ştiri

FC Bihor a încheiat cantonamentul din Ungaria cu o victorie astronomică

 24.02.2012, 21:47

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor şi-a încheiat cantonamentul din Ungaria de la Debrecen, cu un joc disputat vineri seară, în compania celor de la FC Retro Vatutino, o echipă de ligă a III-a ucraineană.

Meciul s-a încheiat cu victoria clară, cu scorul de 7-1(0-0), a formaţiei orădene care a marcat prin: Sfârlea (2), Fl. Pop (2), Bic (2) şi Hadăr.

În prima repriză antrenorul Stelian Farcău a trimis în teren echipa: Fildan - Moraru, Oltean, Deaconescu, Lupu - Florean, M. Popa, Selagea, Sorian - Birtalan, Mărkuş.

În repriza a doua, formaţia folosită a fost: Fildan (min. 73 I. Pop) - Zanardini, Petrache, Matei (min. 70 Ionescu), Diarra - Bârză, Coroian, Danci, Sfârlea (min. 75 Sulea) - Bic, Fl. Pop (min. 75 Hadăr).

Declaraţie Stelian Farcău (antrenor principal FC Bihor): "Am încheiat cantonamentul cu un joc în care până la urmă am reuşit să înscriem mai mult decât până acum. Sunt mulţumit de felul în care a decurs cantonamentul. Aşteptăm cu încredere şi speranţă returul de campionat".

Meciul cu FC Maramureş Baia Mare, programat iniţial pentru sâmbătă, 25 februarie, la Debrecen, se va disputa sâmbăta viitoare, 3 martie, cu începere de la ora 12, la Salonta.

Echipa orădeană revine din Ungaria în cursul zilei de sâmbătă.