Ştiri

FC Bihor a cedat cu 0-3 amicalul dinaintea cantonamentului, de la Szeged

 10.02.2013, 16:00

Înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, de la Antalya, echipa orădeană de fotbal FC Bihor a făcut deplasarea în Ungaria, la Szeged, unde duminică a întâlnit echipa gazdă cu acelaşi nume, în cel de-al doilea joc amical al acestei ierni.

Din păcate, "roş-albaştrii" au fost învinşi în acest joc cu scorul de 3-0, scor cu care, de altfel, s-au impus ei, miercuri, tot în Ungaria, dar la Bekescsaba, în primul joc de verificare.

La pauză în disputa de la Szeged scorul a fost 2-0 pentru gazde, iar în prima repriză, antrenorul Marian Pană a trimis în teren echipa: Pogacsics – Zanardini, Lazăr, Tînc, Vădrariu – Coroian, Târnăcop – Florean, Vasilache, Bic – Cr. Bud.

În partea a doua au evoluat: Popescu – Fl. Pop, Petrache, Ţoca, Lupu – Ov. Popa, M. Popa, Selagea, Korudjiev, Sorian – Puşcaş. A mai intrat însă şi Cheţan.

Golurile formaţiei maghiare au fost înscrise de: Timm, Varga B. şi Stipancevic.

De la Szeged, echipa orădeană a plecat spre Budapesta, de unde pe calea aerului a luat drumul spre Antalya, cantonamentul din Turcia urmând a-l începe luni, 11 februarie, şi a-l încheia pe data de 22 februarie.

Jucătorii deplasaţi în cantonamentul din Turcia de staff-ul tehnic al echipei orădene sunt în număr de 25 şi anume: Popescu şi Pogacsics – portari, Zanardini, Fl. Pop, Lupu, Vădrariu, Lazăr, Tînc, Mihalache, Ţoca, Târnăcop şi Petrache – fundaşi, Selagea, Korudjiev, Cheţan, Sorian, Coroian, M. Popa, Florean, Vasilache, Bic şi Ov. Popa – mijlocaşi, Mărkuş, Cr. Bud şi Puşcaş – atacanţi.

Primul joc din Antalya, FC Bihor îl va disputa miercuri, în compania echipei Gaz Metan Mediaş.