Ştiri

FC Bihor a cedat cu 0-2 jocul de la Şiria, cu UTA Bătrâna Doamnă (FOTO)

 14.02.2015, 17:30

FC Bihor a disputat sâmbătă în deplasare, la Şiria, cel de-al şaselea joc amical din perioada pregătirilor de iarnă. În fapt, "roş-albaştrii" au întors vizita arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă, pe care în urmă cu o săptămână i-au întâlnit pe teren propriu, învingându-i cu scorul de 2-1.

De această dată, arădenii şi-au luat revanşa, după ce au câştigat jocul cu scorul de 2-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0. Golurile au fost marcate de Gueye în minutul 30 şi Copil din penalti în minutul 90+1.

Jocul a început într-un mod de tatonare din partea celor două formaţii, cu FC Bihor care a devenit mai periculoasă, începând din minutul 11, când a executat o lovitură liberă de pe stânga, prin Ember, însă portarul gazdelor a scos, nu fără emoţii însă.

În minutul 14 a fost rândul lui Sorian să execute o lovitură liberă periculoasă, de pe cealaltă parte însă, dar de la 20 de metri, unghi de 45 de grade, a trimis puţin pe lângă bară. Acelaşi Sorian a avut o ocazie bună în minutul 26, când din poziţie centrală a şutat de la 16 metri, sub transversală, dar portarul Bodea a reuşit să reţină în doi timpi.

Contrar cursului jocului, în minutul 30, UTA Bătrâna Doamnă a reuşit să deschidă scorul, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Ad. Popa, reluată cu capul în poartă din 10 metri de atacantul Gueye.

La patru minute de la înscrierea golului, Sorian pentru injurii a fost eliminat de arbitru, însă în locul lui pe teren a intrat Cr. Cigan.

După înscrierea golului, echipa gazdă a prins aripi şi în minutul 40 a executat o lovitură liberă de la 23 de metri, prin Hlistei, dar şutul, destul de bun, a fost respins de Fildan.

Până la pauză FC Bihor a mai avut totuşi o ocazie bună, când, după o combinaţie cu Cr. Cigan, Mihuţ a şutat periculos de pe partea dreaptă, dar puţin pe lângă bară.

În repriza a doua, orădeni au părut ceva mai motivaţi şi au reluat mai bine jocul, Andor irosind, de altfel, două bune ocazii, în minutele 50 şi 58. Mai întâi, a şutat din 7 metri, din lateral stânga, pe colţul scurt, dar portarul arădean a respins, iar mai apoi, din 10 metri, tot de pe partea stângă, a trimis puţin pe lângă bară. Cea mai mare ocazie a orădenilor a ratat-o însă Fl. Pop, în minutul 71, când, găsit singur în careu, a şutat milimetric pe jos pe lângă bară.

În final, când   nimeni nu mai aştepta nimic, fundaşul orădenilor Pascariu a intervenit neregulamentar în careu asupra lui Bulza, iar arbitrul a dictat penalti în minutul 90+1. Lovitura de la 11 metri a fost executată şi transformată în gol de Copil, care a stabilit scorul final, 2-0 pentru UTA Bătrâna Doamnă.

"A fost un meci bun de verificare, în care am întâlnit, aşa cum am spus şi la partida tur, un adversar bun, cu jucători interesanţi, jucători care au trecut prin liga I. Din păcate, am pierdut. Nu are însă importanţă faptul că am pierdut, pentru că au fost aspecte pozitive în cadrul acestui joc. Păcat că nu am reuşit să înscriem, am avut ocazii clare de gol. Părerea mea este că rezultatul nu scoate în evidenţă ceea ce s-a întâmplat în teren. Mergem mai departe, e important să învăţăm din aceste insuccese, să ne pregătim în continuare şi să avem încredere în ceea ce facem", a declarat, la finalul jocului antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi.

UTA Bătrâna Doamnă – FC Bihor 2-0(1-0)
Stadion: Şiria
Timp: bun pentru fotbal
Teren: bun
Spectatori: 50
Marcatori: Gueye (min. 30) şi Copil (min. 90+1  din 11 m)
UTA Bătrâna Doamnă: Bodea (min. 46 Mitrea) – Ad. Popa (min. 75 Wild), Botiş, Filaret, Burlă (min. 46 Suslak) – Gheorghiţă (min. 46 Copil), Chindriş (min. 60 Bulza), Cl. Tudor (min. 46 Dobrean), Hlistei (min. 46 Piţ) – Gueye (min. 46 Silaghi) şi Sz. Szekely (min. 64 Rus). Antrenori: Roland Nagy – Radu Anca, Sebastian Huţan şi Marius Bortiş.
FC Bihor: Fildan (min. 46 Sălăjan) – Mihuţ (min. 59 eliminat, înlocuit cu A. Haş), Pascariu, Bactăr, Zanardini (min. 46 Letan) – Ţoca, Ember (min. 78 Sas) – Fl. Pop, Sorian (min. 34 eliminat, înlocuit cu Cr. Cigan), Luduşan (min. 46 I. Ban, min. 75 Zs. Lukacs) – V. Dobrescu (min. 46 Cr. Andor). Antrenori: Călin Cheregi, Lucian Ciocan şi Vasile Sin.

În următoarea partidă de verificare, FC Bihor va întâlni sâmbăta viitoare, pe 21 februarie, echipa CS Oşorhei.

GALERIE FOTO, AICI!