Ştiri

FC Bihor a câştigat cu 3-2 amicalul revanşă de la Beiuş

 05.08.2015, 15:30

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor a disputat miercuri la Beiuş, cel de-al doilea joc amical al acestei veri. Jucătorii pregătiţi de antrenorul Gheorghe Silaghi au întors, astfel, vizita echipei locale CF Bihorul, după ce aceasta s-a deplasat sâmbătă la Oradea, pentru jocul de pe Stadionul Iuliu Bodola.

Deşi a jucat în deplasare şi deşi a prezentat o echipă tânără şi neexperimentată, FC Bihor s-a impus şi la Beiuş, cu scorul de 3-2.

Interesant este însă că orădenii au fost conduşi la pauză în meciul de miercuri, cu scorul de 2-0.

În repriza a doua, antrenorul Gheorghe Silaghi a schimbat echipa însă, iar aceasta a marcat de trei ori, astfel că în final "roş-albaştrii" s-au impus cu 3-2, prin golurile înscrise de Maria, Da Silva şi Ember.

În prima repriză Gheorghe Silaghi a început jocul cu: Fila – Tocuţ, Remeş, R. Bogdan, Arsene – Haş, Magda – Sas, Negrea, Şereş – Cornea.

În repriza a doua au evoluat pentru FC Bihor: Fila (min. 80 Kiraly) – S. Matei, Mintaş, Chira, Lorincz – Pereira, Novak – Maria, Ember, Andor – Da Silva.

"A fost un joc desfăşurat pe o căldură toridă, un joc mai mult de angajament. În repriza a doua i-am dominat copios... Aştept însă un pic mai multă atenţie şi concentrare la finalizare", a declarat, după partidă, tehnicianul formaţiei orădene, Gheorghe Silaghi.

De precizat faptul că şi în prima repriză orădenii au avut un joc bun, cu câteva ocazii clare, numai că au primit cele două goluri pe fondul unor greşeli. Din păcate, atacantul brazilian Da Silva s-a accidentat din nou şi va lipsi de la antrenamente o săptămână.

În următoarea săptămână, tehnicianul formaţiei FC Bihor va intensifica antrenamentele fizice, "pentru că deocamdată nu suntem decât la o capacitate de 70% faţă de cât ar trebui să fim", după cum a precizat antrenorul.

Deocamdată nu este stabilit următorul joc pentru FC Bihor, acesta urmând să se desfăşoare după perioada de pregătire fizică pe care le-o pregăteşte jucătorilor antrenorul. Acesta se bazează în linii mari în prezent pe un grup de 13-14 jucători şi mai are nevoie de întăriri serioase pentru ca echipa să facă faţă noului campionat.