Ştiri

FC Bihor a câştigat cu 2-0 confruntarea cu Gloria Arad din Ungaria

 02.02.2011, 14:58

FC Bihor s-a impus şi în ultimul joc pe care l-a susţinut în stagiul din Ungaria, de la Debrecen. În cea de-a treia partidă, elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ au câştigat miercuri cu scorul de 2-0 (1-0), disputa susţinută în compania formaţiei Gloria Arad.

Cele două goluri au fost marcate de Cr. Cigan, în minutul 20, şi Birtalan, în minutul 78.

În prima repriză, Chiş a trimis de două ori mingea în bară, în minutele 13 si 33.

Primul gol a venit în urma unei combinaţii a lui Florean cu Cigan, acesta din urmă finalizând cu un şut pe jos de la colţul careului mare, în dreapta portarului arădenilor.

Birtalan a înscris din faţa porţi după o minge centrată de pe dreapta de către Sulea.

FC Bihor a început în formula: Pogacsics - Moraru, Deaconescu, Olteanu, Iuhas - Chiş, Coroian, Sorian - Florean, Cr. Cigan, Fl. Pop. Au mai intrat pe parcurs: Stroescu - Muscă, Ionescu, Danci, Petrache, Lupu, Ţoca, Caciora, Hering, Sulea, M. Popa, Hadji şi Birtalan.

Atacanţii Mărkuş şi Bârză au fost menajaţi în acest joc.

La Gloria Arad au evoluat si Bujor, Toc, Copil şi Negru, jucatori care în tur au făcut parte din lotul echipei orădene.

După meci, antrenorul Gheorghe Ghiţ a declarat: "A fost un antrenament reuşit, în care am vrut să dăm mai multe minute celor care au jucat mai puţin. A fost un joc în care am vrut să creştem ca şi joc şi să verificăm nivelul pregatirii fizice la care am ajuns dupa cele trei săptămâni de antrenamente".

Referitor la cantonamentul de la Debrecen, Gheorghe Ghiţ a spus: "Au fost două săptămâni în care băieţii au reacţionat bine la cerinţele noastre. Sper ca acest cantonament să ne fie util şi să reuşim un retur bun de campionat. Cei nou-veniţi s-au integrat bine în acest grup. Sper ca în retur ei să-şi aducă aportul la reuşita echipei."

Echipa fanion a judeţului Bihor se va reîntoarce sâmbătă dimineaţa din cantonamentul de la Debrecen şi tot sâmbătă, de la ora 11, va întalni la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" echipa Ferencvaros Budapesta.

Într-o altă ordine de idei, şi portarul maghiar Pogacsics Krisztian a semnat contractul cu "roş-albaştrii", valabil până în vară, cu drept de prelungire la opţiunea clubului.