Ştiri

Colaborare cu CS Oşorhei

 19.01.2015, 18:00

Conducerea clubului FC Bihor a ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului CS Oşorhei privind o colaborare între cele două părţi.

"Am discutat cu cei din cadrul conducerii clubului CS Oşorhei şi am ajuns la un acord să avem o înţelegere avantajoasă pentru cele două echipe. Astfel, noi vom împrumuta la echipa din Oşorhei jucători tineri care nu vor prinde lotul echipei de liga a II-a şi vor putea evolua în liga a III-a. Ei, la rândul lor, au nevoie de jucători tineri, pentru că aşa prevede regulamentul competiţiilor", a declarat preşedintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeş.

Într-o primă fază, FC Bihor va împrumuta în această iarnă, până în vară, timp de şase luni, trei tineri fotbalişti la echipa bihoreană de liga a III-a. Este vorba despre Adrian Petricău, Borşa şi Coriolan Chiş.

Pe de altă parte, jucătorii Ember şi Cr. Andor se antrenează deja cu echipa FC Bihor şi în aceste zile urmează să semneze contractele de joc cu echipa orădeană de liga a II-a.

De asemenea, FC Bihor este în continuare în căutarea unui atacant şi speră în înţelegerea cu Gh. Popescu, de la Sânmartin.

"Sper ca cei din conducerea clubului CSC Sânmartin să ne înţeleagă şi să ni-l lase pe Popescu, pentru că am avea nevoie de el. Jucătorul şi-a dat acordul să vină la noi, însă conducerea lor nu prea este de acord", a mai declarat preşedintele Viorel Nemeş.

Într-o altă ordine de idei, se încearcă în continuare găsirea soluţiilor ca echipa FC Bihor să susţină un stagiu de pregătire centralizată în această iarnă.

De asemenea, jucătorii echipei de ligă a II-a şi-au primit între timp şi partea de salarii rămasă restantă pentru luna octombrie, astfel că marea majoritate a fotbaliştilor echipei FC Bihor mai au restanţe salariale aferente lunilor noiembrie şi decembrie.