Ştiri

5-1 cu Victoria Avram Iancu, urmează Unirea Floreşti

 21.04.2011, 20:55
Formaţia FC Bihor a disputat joi la Avram Iancu un joc amical, în compania echipei locale, Victoria, componentă a seriei Bihor din Lga a IV-a. Cu toate că a trimis în teren garnitura a doua, echipa orădeană s-a impus cu scorul de 5-1(2-0).

În dorinţa de a da posibilitatea să joace mai mult şi fotbaliştii care în acest sezon oficial au evoluat mai puţin sau, unii dintre ei, chiar deloc, conducerea clubului FC Bihor a programat un joc, joi, la Avram Iancu, în compania echipei locale, Victoria, componentă a Ligii a IV-a.

Desfăşurat pe durata a două reprize a câte 30 de minute, jocul dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria clară a orădenilor, care s-au impus cu scorul de 5-1, după ce la pauză conduceau cu 2-0. Golurile „roş-albaştrilor" au fost marcate de P. Achim - 2, Sulea, Fl. Pop şi El Hadji.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ a folosit o formulă care a evoluat pe toată durata disputei, neefectuând nicio modificare. În poartă a fost Stroescu, în linia de fund, Ionescu, Ţoca, Petrache şi Hering, la mijloc, M. Popa, Sorian, Achim şi F. Pop, iar în atac, Sulea şi El Hadji.

Ceilalţi jucători ai FC Bihorului care nu au evoluat la Avram Iancu vor juca vineri, de la ora 16, în meciul de pe teren propriu, cu Unirea Floreşti, echipă din judeţul Cluj, componentă a Seriei a VI-a din Liga a III-a.

Meciul de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola", din compania clujenilor se va constitui într-o partidă ce va veni să suplinească etapa liberă pe care echipa orădeană o are şi-n acest weekend. Toate fondurile strânse de pe urma acestui meci vor fi donate antrenorului Gergely Alexandru, afectat de probleme grave de sănătate. Doar copii până la 14 vor avea intrare liberă, în rest biletul de accedere la meci va fi de 10 lei pentru toată lumea.