Ştiri

FC Bihor s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Unirea Floreşti

 22.04.2011, 20:16

Echipa orădeană FC Bihor s-a impus în jocul amical pe care l-a disputat pe teren propriu în vinerea mare în faţa formaţiei Unirea Floreşti. La Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", "roş-albaştrii" au câştigat cu 1-0, printr-un gol înscris de Danci, în minutul 30.

Într-un joc, care a avut un anumit iz de vacanţă, formaţia bihoreană s-a impus la limită, graţie reuşitei lui Danci, din prima repriză, din minutul 30, în urma unui şut de la 14 metri, pe jos, în colţul lung.

Din păcate, nu prea s-au înghesuit orădenii să asiste la acest joc din compania formaţiei Unirea Floreşti, fondurile strânse de pe urma vânzării biletelor fiind donate în întregime antrenorului Gergely Alexandru, afectat de grave probleme de sănătate.

Partida s-a desfăşurat şi cu scopul de a da posibilitatea jucătorilor celor două formaţii să joace şi-n acest weekend, cu toate că în campionat ambele aveau liber.

Deşi partida a fost controlată cu autoritate de "roş-albaştri", meciul s-a încheiat cu victoria la limită a orădenilor, care s-au impus cu 1-0.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ a început în formula: Fildan - Moraru, Oltean, Deaconescu, Lupu - Chiş, Danci, Birtalan - Cigan, Mărkuş, Florean. În repriza a doua au mai intrat: Fl. Pop, Sorian, Iuhas, Selagea, Ţoca, Petrache şi Hering.

Unirea Floreşti, echipă antrenată de Alpar Meszaros, a început, la rându-i, în următoarea formula: Moldovan - N. Oltean, Cocoară, Căian, M. Pop - Mănăşturean, Ghenţe, Copandi, B. Cristea - Morar, V. Pop. Au mai intrat: Mocean, Mîndruşcă, Sergiu Şerban şi Balmoş.

La joc a asistat şi antrenorul Gergely Alexandru, care a urmărit partida de pe marginea terenului.