Ştiri

Clujenii s-au impus cu 2-0 în amicalul de sâmbătă

 03.09.2011, 14:23
FC Bihor a disputat sâmbătă la Cluj, pe Stadionul Clujeana, o partidă amicală în compania formaţiei de primă ligă, Universitatea din localitate. Partida a fost decisă în mitanul secund, când gazdele au reuşit să puncteze de două ori.

La capătul unei dispute echilibrate, în prima parte, şi uşor la discreţia gazdelor în mitanul secund, când pe fondul schimbărilor au apărut şi golurile, jucătorii clujeni, clasaţi pe locul IV în prima divizie după 5 etape din noul sezon, au reuşit să se impună cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Marinescu în minutul 47 şi Cristea, în minutul 68

Pentru FC Bihor a fost o partidă bună de verificare, în compania unui adversar valoros, de primă ligă şi care anul acesta aspiră la cupele europene.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ a început jocul de pe Stadionul Clujeana în următoarea formulă de echipă: Pogacsics - Moraru, Petrache, Oltean, Diarra - Coroian, Danci, Sorian - Florean, Malinic, Fl. Pop. În partea a doua au mai fost introduşi însă şi jucătorii: Fildan - Bârză, Sfârlea, M. Popa, Birtalan şi P. Achim.