Ştiri

"Roş-albaştrii" au câştigat cu 2-1 amicalul cu CS Ineu (FOTO)

 08.02.2014, 13:00

Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor s-a impus sâmbătă cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în faţa echipei arădene CS Ineu, în cel de-al patrulea joc amical al acestei ierni.

Partida, desfăşurată la Stadionul Motorul, a consemnat la pauză scorul de 1-0 în favoarea oaspeţilor, care au marcat primii prin Alin Drăgan, în minutul 11, la o greşeală a fundaşului Dorin Mihuţ, care a pierdut mingea pe partea dreaptă, atacantul oaspeţilor a reluat din careul mic sub transversală, centrarea venită de pe stânga.

În minutul 27, Raymond Lukacs a trecut pe lângă egalare, dar a ratat lovitura de la 11 metri, acordată după un fault în careu asupra lui Florin Pop.

În repriza a doua, la şase minute de la reluare, FC Bihor a restabilit egalitatea, după ce acelaşi Raymond Lukacs a înscris cu un şut pe jos, pe lângă portar, din interiorul careului, după ce a fost găsit de fratele său, Zsombor.

La 20 de minute de la egalare, în minutul 71, a venit şi golul al doilea al "roş-albaştrilor", care au înscris prin Sebastian Ianc, cu un şut bun din poziţie centrală de la 23 de metri.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, cu toate că ocazii au mai fost la ambele porţi.

FC Bihor a dominat meciul, dar şi echipa oaspete a oferit o replică bună, creându-şi, la rându-i câteva ocazii bune.

Antrenorul orădenilor Alexandru Pelici a trimis în teren pentru această partidă echipa: Fildan (min. 60 Sălăjan) – Mihuţ, Letan (min. 60 Bactăr), Fl. Lazăr (min. 78 Mintaş), R. Lupu (min. 60 A. Achim) – Haş (min. 46 M. Stancu), Străuţ (min. 78 I. Cuc) – Fl. Pop (min. 60 S. Ianc), Sorian (min. 46 M. Popa), Ov. Bic (min. 46 Zs. Lukacs) – R. Lukacs (min. 60 Hadăr).

"Am făcut un joc mai bun decât am făcut la Sebiş şi aici mă refer atât la faza de construcţie, cât şi la cea de apărare. Golul pe care l-am luat azi a fost pe o greşeală personală. Aceasta este problema. Sper să reuşim să eliminăm aceste greşeli personale, care ne costă foarte, foarte mult. La fel am luat şi la Sebiş, gol pe o lipsă de marcaj. Deci, adversarul prin construcţia lui nu ne pune atâtea probleme cât ne punem noi prin greşelile noastre, prin gafe personale, care ţin de concentrarea jucătorilor, dar eu cred că încet, încet putem să punem lucrurile la punct. Suntem optimişti, în primul rând pentru că ajungem să ne creăm multe situaţie şi asta contează mult. Azi am reuşit să înscriem, am şi ratat un penalty, deci, destule ocazii pe care le-am ratat cu seninătate", a declarat, după joc, antrenorul principal al bihorenilor, Alexandru Pelici.

În următoarea confruntare, FC Bihor va întâlni marţi, 11 februarie, în Ungaria, la Gyula, echipa CSM Rm. Vâlcea.

Partida cu vâlcenii, care se află în cantonament în ţara vecină, va debuta de la ora 14.30.

GALERIE FOTO, AICI!