Ştiri

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, s-a întâlnit cu jucătorii la antrenamentul de marţi (FOTO)

 15.07.2014, 20:30

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, şi noul preşedinte al clubului FC Bihor, Viorel Nemeş, însoţiţi de omul de afaceri Ioan Cuc, au fost prezenţi marţi seara, înaintea antrenamentului, la întâlnirea cu jucătorii şi întreg staff-ul tehnic al echipei.

Preşedintele Consiliului Judeţean a ţinut să fie prezent la antrenamentul echipei "roş-albastre" pentru a-i asigura pe componenţii lotului orădean de toată susţinerea pe care Consiliul Judeţean Bihor o va acorda. Cornel Popa i-a asigurat pe jucători că îşi vor primii în continuare bani la timp şi că are încredere în ei şi în antrenor.

"Iniţial am dorit să înscriem echipa în Liga a III-a, dar ne-am gândit că ar fi păcat, ne-am bate joc de munca jucătorilor şi a antrenorilor, dar şi faţă de acest oraş şi de suporterii echipei, care este una de tradiţie şi fanion a judeţului nostru. Avem încredere în antrenor. Domnul Pelici a făcut treabă bună până acum şi avem toată încrederea în el", a declarat, după întâlnirea cu jucătorii, Cornel Popa.

Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a arătat, astfel, respectul faţă de clubul orădean, încărcat de tradiţie, iar referitor la situaţia delicată din prezent a ţinut să mai declare că "ar fi fost păcat să renunţăm acum la club, după ce s-au dat atâţia bani. Renunţam acum, şi banii pe care i-am alocat până în prezent se duceau pe apa sâmbetei", a punctat Cornel Popa. Acesta a numit şi situaţia din prezent ca un "moment zero sau un nou început".

Astfel, după instalarea noului preşedinte, la FC Bihor se va putea vorbi acum şi de cantonament, care este foarte posibil să înceapă chiar în partea a doua a acestei săptămâni, şi de formarea unui lot competitiv care să abordeze noul sezon, cu scopul îndeplinirii obiectivului propus, care, conform declaraţiei preşedintelui Viorel Nemeş, este menţinerea în liga a II-a.

GALERIE FOTO, AICI!