Ştiri

Meci dificil, sâmbătă, cu FCM Baia Mare

 24.09.2015, 15:00

După egalul scos la Braşov, unde a obţinut primul punct din noua ediţie de campionat, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor se reîntoarce pe teren propriu şi sâmbătă, de la ora 11, la Stadionul Iuliu Bodola, va susţine următorul joc din campionat.

În cadrul etapei a V-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, FC Bihor va primi replica celor de la FCM Baia Mare, liderul la zi al clasamentului.

"În prezent, FCM Baia Mare este echipa momentului în Liga a II-a, din seria noastră. Au un moral foarte bun. Am văzut jocul lor din cupă, în care mi-au plăcut foarte mult cum au evoluat. Au arătat ca o echipă unită, cu relaţii de joc bine definite şi suntem conştienţi că ne va fi foarte greu sâmbătă. Noi trebuie să câştigăm însă meciul, să demonstrăm că suntem pe o pantă ascendentă, care să ne facă să sperăm la un viitor în care să acumulăm cât mai multe puncte. Sper ca noii veniţi să-şi aducă aportul la succesul echipei", a declarat antrenorul formaţiei orădene, Gheorghe Silaghi.

Tehnicianul echipei FC Bihor se confruntă cu câteva probleme de lot înaintea disputei de sâmbătă, Ţoca şi Novak sunt accidentaţi, iar Chira este incert.

În clasament, după patru etape, FC Bihor ocupă locul XIII, cu un punct, iar FCM Baia Mare se situează pe prima poziţia, cu 10 puncte.

Maramureşenii s-au calificat miercuri însă şi în optimile de finală ale Cupei României, după ce au eliminat prim-divizionara FC Voluntari.

De precizat că, aşa cum s-a întâmplat la Braşov, la antrenamentele din această săptămână a echipei, investitorul Mihai Giurgiu a venit însoţit de Gheorghiţă Geolgău, fostul mare jucător craiovean, care a devenit un consilier sportiv pentru omul de afaceri clujean.

Marea majoritate a partidelor din etapa din acest sfârşit de săptămână se anunţă interesante şi echilibrate. Iată însă programul rundei:

Sâmbătă, ora 11:
Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni
Unirea Tărlungeni - Olimpia Satu Mare
UTA Bătrâna Doamnă - CSM Râmnicu Vâlcea
Chindia Târgovişte - FC Braşov
FC Bihor Oradea - FCM Baia Mare
Metalul Reşiţa - FC Caransebeş
Duminică, ora 11:
Universitatea Cluj - Şoimii Pâncota