Ştiri

La încheierea cantonamentului, FC Bihor a învins Naţional Sebiş, cu scorul de 2-1

 03.08.2013, 14:00

Pe un timp foarte călduros, FC Bihor a susţinut sâmbătă la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" din Oradea cel de-al doilea joc amical din această vară.

Formaţia "roş-albastră" a primit replica echipei de ligă a III-a din judeţul Arad Naţional Sebiş, pe care a învins-o cu scorul de 2-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Mai întâi, oaspeţii au reuşit să marcheze, în minutul 15, prin Robert Beuran, care după un un-doi cu Alin Coţan, intrat în careu, l-a învins cu un şut pe jos, la colţul lung, pe portarul Sălăjan.

După primirea golului, orădenii au atacat mai mult şi în minutul 20, Mădălin Popa, cu un şut periculos de la 18, puţin pe lângă bară, a anunţat egalarea, care a survenit însă abia în minutul 41, când, după o centrare de pe dreapta a lui S. Ianc, Fl. Pop, cu o reluare spectaculoasă, cu spatele la poară, a reuşit să înscrie un frumos gol.

În partea a doua, FC Bihor a reuşit şi golul al doilea, după ce şi-a trecut şi alte ocazii în cont, unele chiar foarte clare. În minutul 56, R. Lukacs i-a pasat în careu lui S. Ianc, care după ce a driblat şi portarul, a trimis o scăriţă şi peste ultimul apărător al oaspeţilor, aflat pe linia porţi, stabilind scorul final, 2-1.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ a trimis în teren în acest joc echipa: Sălăjan (min. 32 Fildan, min. 63 Smaranda) – Mihuţ (min. 69 Bactăr), Fl. Lazăr – ctp. (min. 85 Ov. Ghilea), Letan, A. Achim – S. Ianc (min. 75 Ov. Popa), Ov. Bic (min. 46 Sfârlea), M. Popa (min. 69 Ţoca), Sorian (min. 63 Haş), Fl. Pop (min. 80 Nichita) – Hadăr (min. 46 R. Lukacs).

De partea cealaltă, pentru Naţional Sebiş au jucat: Şoltez – Mânecan, Morariu, Hecsko, Neacşu – R. Balint, A. Coţan, Beuran, Dobricean – C. Miron şi Buzean. Au mai intrat: Meşca – Cl. Feieş, M. Galea, A. Avădanei, Higyed, D. Jude, Cr. Feieş, Susan şi R. Toader. Antr. Mihai Petcuţ

"A fost un joc normal, în condiţiile în care venim după aproape două săptămâni de cantonament. Volumul de muncă este considerabil, dar avem mult de lucru. Au fost lucruri bune, dar şi lucruri rele în jocul de astăzi. Urmează să le corectăm în perioada care vine pe cele rele. Important este să omogenizăm echipa. Sunt trei – patru grupuri care formează această echipă nouă a lui FC Bihor, sper s-o facem cu rezultate bune. Sunt câteva lucruri bune care mă bucură, sunt însă câteva negative, care trebuie să le remediem, mai ales la faza defensivă şi pe tranziţia negativă, aspect care încă nu l-am lucrat. Este destul timp până începe campionatul, avem timp berechet să le rezolvăm", a declarat, după joc, antrenorul orădean Gheorghe Ghiţ.

În următorul joc amical, FC Bihor va întâlni, sâmbăta viitoare, tot pe teren propriu, echipa FC Hidişel.

GALERIE FOTO, AICI!