A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Juniorii E au pierdut finala turneului zonal de la Oradea în penultimul minut, în timp ce la Cluj juniorii C au cedat surprinzător, cu 0-1 (FOTO)
Ştiri

Juniorii E au pierdut finala turneului zonal de la Oradea în penultimul minut, în timp ce la Cluj juniorii C au cedat surprinzător, cu 0-1 (FOTO)

 05.06.2015, 22:00

Micii fotbalişti ai echipei de juniori E a clubului FC Bihor Oradea au disputat vineri finala turneului zonal al Campionatului Naţional, desfăşurat la Stadionul Iuliu Bodola, însă au trebuit să se recunoască învinşi în ultimul act al turneului, cedând cu scorul  de 0-1 în faţa celor de la Luceafărul Cluj Napoca.

Mai întâi, vineri dimineaţă, în semifinale, FC Bihor a trecut la penalti-uri, cu scorul de 7-6, de Plimob Sighet, după ce la finele timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1.

Maramureşenii au deschis scorul, în prima repriză, prin Cosmin Kovacs, în minutul 25, pentru ca după pauză, în minutul 36 egalarea să survină, prin golul înscris de Patrik Gânţe.

La penalti-uri, pentru FC Bihor au marcat toţi cei şase care au executat, H. Lazăr, A. Morar, A. Ştiube, P. Gânţe, D. Pop şi A. Zodi. În schimb, pentru Plimob au marcat cinci jucători, L. Feier, C. Kovacs, C. Vajda, A. Corneştian şi R. Raţ, dar a ratat al şaselea, M. Condrat.

În cealaltă semifinală, Luceafărul Cluj a învins cu scorul de 4-2 formaţia Viitorul Zalău.

Astfel, în finala ce urma să decidă învingătoarea turneului zonal al Campionatului Naţional al juniorilor E (copii născuţi în anul 2004), de la Stadionul Iuliu Bodola, s-au întâlnit FC Bihor şi Luceafărul Cluj.

Partida dintre cele două combatante ale ultimului act a adus un joc nu prea spectaculos, starea de oboseală a jucătorilor celor două formaţii resimţindu-se. Jucătorii orădeni au avut mai mult iniţiativa, însă după o primă repriză albă, încheiată cu 0-0, şi în partea a doua situaţia a stat cam în acelaşi fel, numai că atunci când toată lumea se gândea la loviturile de departajare, în penultimul minut de joc, clujenii au reuşit să înscrie prin Andrei Vînău şi astfel Luceafărul s-a impus în această finală şi s-a calificat pentru faza semifinală a Campionatului Naţional. Pentru FC Bihor însă, eliminarea pe final a lăsat un gust amar, dat de faptul că, după aspectul jocului, a pierdut nemeritat.

"A fost un joc de angajament, cu ocazii de ambele părţi, pe un fond de oboseală şi datorat semifinalelor care s-au desfăşurat dimineaţă. Am primit gol în penultimul minut de joc, ceea ce este frustrant, pentru că după aspectul jocului, în special cel din repriza a doua, n-am meritat să pierdem", a declarat şi antrenorul echipei orădene, Marius Suciu.

Atât la jocul din semifinala cu Plimob, cât şi în finala cu Luceafărul Cluj, tehnicianul Marius Suciu a trimis de la început pentru FC Bihor în teren echipa: Dominic Bot – Aris Morar, Andreas Ştiube (ctp.), Horea Lazăr, Andrei Zodi, Antonio Hadade, David Pop şi Patrik Gânţe. Pe parcurs au mai intrat însă şi: Jeremy Demeter – Bogdan Sala, George Martin, Mădălin Bursaşiu şi Andrei Milian.

GALERIE FOTO, AICI!

Ghinion şi pentru juniorii C la Cluj
Din păcate, ziua de vineri a continuat nefast pentru fotbaliştii de la FC Bihor şi la Cluj Napoca, acolo unde, seara, jucătorii echipei de juniori C, antrenaţi de acelaşi Marius Suciu, au disputat meciul al doilea de la turneul zonal al acestei categorii de vârstă (născuţi în anul 2000).

Deşi joi, orădenii au furnizat surpriza, învingând cu 1-0 echipa gazdă, Ardealul Cluj, de această dată, în faţa unui adversar mai modest, au cedat, la fel de surprinzător, cu 0-1, în faţa celor de la Sporting Recea.

Practic, meciul cu maramureşenii a fost decis în prima repriză, în minutul 12, când cei de la Sporting Recea au marcat unicul gol al disputei.

Jocul a fost pierdut însă nemeritat de jucătorii orădeni, maramureşenii înscriind la primul şi singurul şut al lor pe poartă. De cealaltă parte, fotbaliştii de la FC Bihor au ratat o serie de ocazii clare, dintre care două soldate cu mingea trimisă în bară şi trei ratate din poziţie de unu contra unu. Practic, în acest joc, disputat în compania unui adversar modest, mingea n-a vrut să intre în poartă pentru orădeni, deşi aceştia au avut o evoluţie bună, însă şi un ghinion teribil.

"Uneori fotbalul este nedrept şi nu întotdeauna câştigă cei mai buni. Eu, personal, sunt mulţumit de prestaţia echipei. Cu o mai multă atenţie la finalizare, puteam câştiga detaşat meciul de azi, la 3-4 goluri",  a declarat, după partidă, antrenorul orădean Marius Suciu.

Precum s-a întâmplat şi în jocul de joi, cu Ardealul Cluj, şi la acest meci, cu Sporting Recea, tehnicianul orădean a început în formula: Răzvan Egri – Şerban Man, Alexandru Gergely, Andrei Ulici, Erik Ţârtea – Alin Panti, Darius Haş – Călin Jurc, Darius Roman, Mark Hălmăjean – Alexandru Talpoş. Pe parcurs au mai fost introduşi şi: Cătălin Duluş, Alexandru Junc şi Darius Sfârlea.

În urma acestui rezultat, situaţia s-a complicat în grupa A, astfel că, înaintea ultimului joc, Sporting Recea – Ardealul Cluj, programat sâmbătă de la ora 18, clasamentul arată astfel:
1. Sporting Recea   1 1 0 0 1-0 3 p
2. FC Bihor  2 1 0 1 1-1 3 p
3. Ardealul Cluj  1 0 0 1 0-1 0 p