A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Juniorii C de la FC Bihor participă în această săptămână la Cluj, la turneul zonal al CN
Ştiri

Juniorii C de la FC Bihor participă în această săptămână la Cluj, la turneul zonal al CN

 02.06.2015, 09:00

Echipa de juniori C (cu jucători născuţi în anul 2000) a clubului FC Bihor va participa în această săptămână, de joi până duminică, la Cluj Napoca, la turneul zonal al Campionatului Naţional.

Echipa orădeană, antrenată de Marius Suciu, care a câştigat faza judeţului Bihor, a fost repartizată în Zona 6 şi va face parte la Cluj într-o grupă alături de echipa gazdă, Ardealul Cluj şi Sporting Recea, din judeţul Maramureş.

Din cealaltă grupă vor face parte: LPS Bistriţa, Sportul Şimleul Silvaniei şi Olimpia Satu Mare.

Formaţia orădeană, care se va deplasa miercuri la Cluj, va susţine primul joc, joi, de la ora 18, în compania echipei locale, Ardealul, favorita turneului. Cel de-al doilea meci din grupă va avea loc vineri, de la aceeaşi oră, 18, în compania celor de la Sporting Recea.

Pentru finala turneului zonal se vor califica echipele de pe primul loc din cele două grupe. Apoi, doar învingătoarea jocului din finală se va califica pentru următoarea fază a Campionatului Naţional de Fotbal pentru juniori C.

"Sper să facem o figură frumoasă la zonă, să ne depăşim pe noi înşine şi să ne calificăm în etapa semifinală, deşi primul joc, cel  de joi, cu Ardealul Cluj, este foarte dificil şi va fi decisiv", a declarat antrenorul Marius Suciu.