A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Juniorii C au debutat cu dreptul la turneul zonal de la Cluj Napoca!
Ştiri

Juniorii C au debutat cu dreptul la turneul zonal de la Cluj Napoca!

 04.06.2015, 20:30

Echipa de juniori C a clubului FC Bihor, cu jucători născuţi în anul 2000, a debutat cu dreptul la turneul zonal al Campionatului Naţional, care a început joi la Cluj Napoca.

Deşi au avut în faţă o echipă reprezentând o şcoală de fotbal, cu jucători selectaţi din toată ţara, pe formaţia gazdă, Ardealul Cluj, jucătorii orădeni, pregătiţi de antrenorul Marius Suciu, s-au impus cu scorul de 1-0(1-0), în primul joc al grupei A.

Pe lângă golul înscris, de Erik Ţârtea, în minutul 21, jucătorii de la FC Bihor au mai ratat şi alte trei ocazii monumentale, prin Alexandru Talpoş, de două ori şi Mark Hălmăjean. De altfel, jocul a fost dominat aproape în totalitate, gazdele având o singură ocazie mai periculoasă.

De precizat şi faptul că jucătorii orădeni au avut parte şi de un arbitraj ostil, care a favorizat echipa gazdă, căreia ia refuzat acordarea câtorva cartonaşe, dintre care două roşii. De asemenea, nici gestul unui jucător al echipei Ardealul, din final, chiar după ultimul fluier al arbitrului, când acesta l-a lovit cu piciorul în spate pe jucătorul orădean Alexandru Gergely nu a fost sancţionat în nici un fel de cavalerii fluierului.

"A fost un joc foarte bun, peste aşteptări. Ne-am depăşit pe noi înşine şi am demonstrat că suntem o echipă puternică, dominând o formaţie ca Ardealul Cluj, care are o arie de selecţie în toată ţara, ei fiind de fapt academie de fotbal. Felicit jucătorii pentru ambiţie, seriozitate, determinare şi respectarea sarcinilor de joc. Sper ca şi la meciul următor, de vineri, cu Sporting Recea, să facem un joc la fel de bun, să câştigăm grupa şi să jucăm finala", a declarat, după meci, antrenorul Marius Suciu.

Tehnicianul orădean a început jocul cu Ardealul Cluj în formula: Răzvan Egri – Şerban Man, Alexandru Gergely, Andrei Ulici, Erik Ţârtea – Alin Panti, Darius Haş – Călin Jurc, Darius Roman, Mark Hălmăjean – Alexandru Talpoş. Pe parcurs au mai fost introduşi şi: Darius Sfârlea, Alexandru Junc şi Adrian Balog.

În celălalt joc de joi, în grupa B, LPS Bistriţa a învins cu scorul de 3-1 echipa Sportul Şimleul Silvaniei.

Vineri, în ziua a doua a turneului şi în etapa a II-a a grupelor, de la ora 18, FC Bihor va întâlni echipa Sporting Recea, di judeţul Maramureş, în cadrul grupei A, în timp ce mai devreme, de la ora 16, Sportul Şimleul Silvaniei se va confrunta cu Olimpia Satu Mare.