Ştiri

Juniorii B de la FC Bihor s-au impus la Hunedoara, pe terenul Corvinului, cu 2-1

 04.11.2015, 08:30

Tinerii fotbalişti de la echipa de juniori B a clubului FC Bihor nu se dezmint şi reuşesc să acumuleze cât mai multe puncte din jocurile disputate în deplasare. Astfel, după ce au produs prima înfrângere liderului detaşat al clasamentului, Centrul de Excelenţă Timişoara, de această dată, în runda a X-a a competiţiei au obţinut victoria şi la Hunedoara, în jocul cu formaţia locală FC Corvinul.

Elevii antrenorului Adrian Sorin Todea s-au impus cu scorul de 2-1, după ce şi la pauză conduceau cu acelaşi scor.

Primul care a marcat a fost Călin Jurj, apoi gazdele au restabilit egalitatea, numai că înainte de pauză Fabian Cioloş a adus din nou FC Bihor în avantaj. Cum repriza a doua a fost mai ştearsă şi nu a consemnat nici un gol, scorul final al partidei a rămas 2-1 pentru orădeni.

"A fost o primă repriză foarte bună, cu o dominare totală a noastă, cu faze şi ocazii foarte multe pentru noi. În partea a doua s-a simţit un pic oboseala însă, pentru că am plecat la ora 4 dimineaţa, iar jocul l-am avut la ora 14", a declarat, după joc, antrenorul orădean, Adrian Todea.

Tehnicianul formaţiei FC Bihor a trimis în teren de la început în acest joc pe: Edward Ruska, Mihai Vlăduţ, Ramon Barcaş, Alin Panti, Erik Ţîrtea – Călin Jurj, Cătălin Duluş, Darius Haş, Octavian Cristea – Fabian Cioloş – Alex Talpoş. Pe parcurs au mai intrat însă şi: Marc Hălmăgean, Alex Junc, Raymond Skripek şi Sebastian Talpoş.

Pentru juniorii B de la FC Bihor aceasta a fost a patra victorie din actuala ediţie de campionat. În următorul joc, ei vor primi sâmbătă, de la ora 14, la Stadionul Motorul, replica arădenilor de la Şoimii Pâncota.