Ştiri

Juniorii B de la FC Bihor au învins CE Timişoara cu scorul de 2-0, în deplasare!

 24.10.2015, 16:00

În cadrul etapei a IX-a a Campionatului Naţional de Fotbal pentru juniori B, Seria a V-a, formaţia FC Bihor a reuşit să învingă în deplasare liderul clasamentului.

Vineri, la Timişoara, elevii antrenorului Adrian Sorin Todea s-au impus cu scorul de 2-0(1-0) în faţa formaţiei Centrului de Excelenţă din localitate, echipă care după 8 runde se afla detaşat în fruntea clasamentului, cu 22 de puncte, acumulate după obţinerea a şapte victorii şi unui rezultat de egalitate.

Astfel, jucătorii de la FC Bihor le-a produs celor de la CE Timişoara prima înfrângere din noul sezon.

Ambele goluri au fost marcate de atacantul Alex Talpoş, cel care a înscris în prima repriză, în minutul 22, iar în partea a doua, în minutul 60.

"Roş-albaştrii" au reuşit un meci bun, în care au dat dovadă de determinare.

Primul gol a fost înscris cu o lovitură de cap de Alex Talpoş, după o centrare venită de la Darius Haş, în timp ce golul din partea a doua a fost marcat de acelaşi Talpoş, în urma unei lovituri de colţ, executată de Fabian Cioloş.

"Un meci foarte bun făcut de toată echipa. Am jucat foarte disciplinat, din punct de vedere tactic. Am reuşit să-i surprindem în prima repriză pe contraatac. Din punctul meu de vedere, am dominat jocul, atât pe parcursul primei reprize, cât şi a celei de-a doua. Felicit echipa, copii s-au dăruit în totalitate pentru acest joc şi au reuşit să demonstreze că reprezintă o echipă de valoare, o echipă puternică", a declarat, la finalul disputei, antrenorul Adrian Todea.

De precizat faptul că deplasarea la acest meci a fost pusă sub semnul incertitudinii, dar părinţii jucătorilor orădeni s-au organizat şi au reuşit să ajute echipa.

Într-o altă ordine de idei, după dispută, oficialii celor de la Centrul de Excelenţă Timişoara s-au interesat deja de 4-5 jucători de la FC Bihor.

În acest joc, antrenorul Adrian Sorin Todea a început cu: Răzvan Egri - Mihai Vlăduţ, Ramon Bărcaş, Alin Panti, Erik Ţârtea - Călin Jurj, Fabian Cioloş,  Şerban Man, Darius Haş, Marc Hălmăjan - Alex Talpoş. Pe parcurs au mai intrat: Raul Oltean, Octavian Cristea, Alex Junc şi Adrian Balog. Rezervă de portar a fost: Andrei Handra.

Pentru juniorii B de la FC Bihor aceasta a fost a patra victorie din noua ediţie de campionat. Ei în celelalte dispute mai având acumulate două rezultate de egalitate, dar şi două înfrângeri. FC Bihor are însă cele mai puţine goluri primite în Seria a V-a, doar 5.

În etapa viitoare, juniorii B de la FC Bihor au programat joc tot în deplasare, pe terenul celor de la FC Hunedoara.