Ştiri

Juniorii B au realizat scorul etapei, cu Şoimii Pâncota!

 09.11.2015, 10:30

Juniorii B de la clubul FC Bihor nu se dezmint şi îşi continuă nestingherit victoriile din actuala ediţie de campionat. Astfel, elevii antrenorului Adrian Sorin Todea s-au impus şi în etapa a XI-a a Campionatului Naţional, învingând duminică pe teren propriu, la Stadionul Motorul, echipa Şoimii Pâncota, cu scorul de 7-0.

La pauză scorul a fost 3-0, iar golurile au fost marcate de: Cristea, Scripek 2, Man 2, Balog şi Cioloş.

După cum arată şi scorul, tinerii jucători ai FC Bihorului au dominat cu autoritate disputa, pe lângă cele şapte goluri, ratând şi alte ocazii.

Antrenorul Adrian Todea a început jocul cu: Handra – Vlăduţ, Man, Panti, Ţîrtea – Scripek, Duluş, Beiuşeanu, Balog – Seb. Talpoş - Oct. Cristea. Pe parcurs au mai intrat şi: Cioloş, Jurj, Al. Talpoş şi Bărcaş.

"A fost un joc la discreţia noastră, cu o victorie clară, după o posesie foarte bună. Pe lângă cele şapte goluri, am mai ratat şi alte ocazii. Sunt mulţumit de toată echipa, de modul cum s-au dăruit efort. Mulţumesc pentru sprijin părinţilor, care au suportat toate cheltuielile cu organizarea. Copii, la rândul lor, au înţeles ce eforturi fac părinţii pentru ei şi le-au mulţumit astfel, prin jocul prestat şi victoria obţinută", a declarat, la final, antrenorul Adrian Sorin Todea.

Pentru juniorii B de la FC Bihor, aceasta a fost cea de-a cincea victorie din campionat. Ei vor juca în etapa viitoare, în deplasare, cu LPS Sebeş.

În cadrul Campionatului Naţional de juniori A, FC Bihor, echipă antrenată de Lucian Ulici a întâlnit, tot pe teren propriu, tot Şoimii Pâncota. Şi aceştia s-au impus, dar cu 4-1, după 1-1 la pauză. De precizat însă faptul că la scorul de 1-1, portarul Ruska, de la FC Bihor a parat o lovitură de pedeapsă.