Ştiri

FRF a omologat Stadionul Iuliu Bodola, iar de joi se pun în vânzare biletele şi abonamentele pentru noul sezon

 26.08.2015, 14:30

Primăria Municipiului Oradea şi-a dat acordul în privinţa concesionării stadioanelor "Iuliu Bodola" şi Motorul către clubul FC Bihor, iar Stadionul "Iuliu Bodola" a fost omologat miercuri de Federaţia Română de Fotbal, astfel încât echipa bihoreană va putea disputa jocurile oficiale de pe teren propriu din noul sezon la Oradea.


Pe de altă parte, începând de joi, 27 august, se pun în vânzare biletele şi abonamentele pentru jocurile oficiale de pe teren propriu ale echipei de seniori din Liga a II-a a clubului FC Bihor.


Costul unui bilet de intrare la meci va fi de 10 lei, iar un abonament, care este valabil la toate jocurile oficiale de pe teren propriu din sezonul 2015-2016, incluzând şi jocurile din play-off / play-out costă 100 de lei.

Gratuitate în privinţa intrării pe stadion la meciurile oficiale din noul sezon ale echipei FC Bihor vor avea doar copii sub 14 ani!

Biletele de intrare şi abonamentele se pot achiziţiona de la sediul clubului, situat pe strada Iosif Vulcan, nr 11, între orele 10 şi 14, zilnic de luni până vineri, iar în ziua meciurilor, biletele vor putea fi cumpărate şi de la stadion cu câteva ore înainte începerii partidelor.


Reamintim că primul joc oficial pe teren propriu pentru FC Bihor în noul sezon va avea loc sâmbătă, 29 august, de la ora 11, când la Oradea va veni formaţia CS Mioveni. Meciul va conta pentru prima etapă a Seriei a II-a din Liga a II-a.