Ştiri

Florin Fărcaş este noul coordonator al Centrului de Copii şi Juniori, iar Coroian, Trabalka şi Olariu au fost deja legitimaţi

 07.09.2015, 12:30

Noul şef al Centrului de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor este Florin Fărcaş, fost jucător şi antrenor la clubul nostru.

"Sunt onorat de ceea ce mi s-a propus de către clubul FC Bihor şi implicit patronul echipei, putem spune, domnul Mihai Giurgiu. Am avut o discuţie cu el de aproximativ două ore şi am căzut de comun acord să preiau Centrul de Copii şi Juniori pentru a încerca în primul şi în primul rând să ducem tradiţia fotbalului bihorean acolo sus, unde este nevoie, pentru că eu spun că avem destui copii talentaţi şi trebuie să avem grijă de acest lucru", a declarat Florin Fărcaş, imediat după investirea în noua funcţie.

Pe de altă parte, la echipa mare a clubului FC Bihor, luni, au mai fost legitimaţi câţiva jucători. Este vorba despre mijlocaşul Andrei Coroian, care revine la formaţia noastră, el activând în ultimele două sezoane în Ungaria, precum şi de atacanţii Kevin Trabalka şi Adrian Olariu.

În probe se mai află şi Oproescu, iar în aceste zile va fi rezolvată şi legitimarea lui Răzvan Moldovan, un produs al Academiei Mihai Georgescu, cel care vine însă de la Concordia Chiajna.