Ştiri

FC Bihor va juca sâmbătă la Satu Mare, cu Olimpia, în etapa a II-a a Ligii a II-a

 04.09.2015, 11:30


Echipa orădeană de fotbal FC Bihor va disputa în acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, cel de-al doilea joc din noua ediţie de campionat. În cadrul rundei a II-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, de la ora 11, la Satu Mare, formaţia orădeană va evolua în compania echipei locale Olimpia.

"Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă care are un moral foarte bun. Noi, în aceste zile, sperăm să reuşim să facem încă două legitimări, pe portarul ucrainean Nad şi fundaşul Sebastian Remeş, fotbalişti care sperăm să aducă un plus de maturitate în jocul nostru. Mergem să obţinem un rezultat bun, un egal sau, de ce nu, toate cele trei puncte", a declarat antrenorul formaţiei FC Bihor, Gheorghe Silaghi.

În prima etapă din campionat, Olimpia Satu Mare s-a impus cu 5-0 la Reşiţa, pe terenul celor de la Metalul şi s-a instalat pe prima poziţie în clasament, în timp ce FC Bihor a cedat acasă, cu 0-2, jocul cu CS Mioveni.

Plecarea echipei FC Bihor pentru jocul de la Satu Mare are loc vineri, în jurul orei 14, după ce, în premieră în ultimele luni, fotbaliştii orădeni vor servi masa, asigurată de club.

Pentru partida cu Olimpia, tehnicianul Gheorghe Silaghi se confruntă cu câteva probleme de efectiv, Haş, Novak şi Chira fiind accidentaţi.

De precizat însă şi că în pregătiri cu echipa FC Bihor se mai află în aceste zile şi jucătorii Adrian Olariu şi Răzvan Moldovan, ultimul venit de la Academia Mihai Georgescu din Cluj.

Programul etapei a II-a din Seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal:
Vineri, ora 19:    
CS Mioveni - FC Chindia Târgovişte
Sâmbătă, ora 11:
Gaz Metan Mediaş - Unirea Târlungeni
Universitatea Cluj - UTA Bătrâna Doamnă
Olimpia 2010 Satu Mare - FC Bihor Oradea
CSM Râmnicu Vâlcea (VL) - CS Metalul Reşiţa
FC Braşov  - FC Caransebeş
Şoimii Pâncota - FC Municipal Baia Mare