Ştiri

FC Bihor va juca sâmbătă la Caransebeş

 02.10.2015, 15:30

FC Bihor va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11, la Caransebeş, meciul din etapa a VI-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, din compania formaţiei locale, FC.

"În situaţia grea în care suntem, după o înfăţişare la Tribunal, unde am obţinut o amânare a falimentului, mă bucur că în cursul zilei de astăzi (nr. – vineri), echipa a reuşit să facă deplasarea la Caransebeş. Sper ca în urma acestui meci, zestrea noastră de puncte să se mărească", a declarat preşedintele Mircea Fodor.

De precizat faptul că echipa orădeană va evolua sâmbătă, pe terenul formaţiei de pe locul al IV-lea al clasamentului, cu 9 puncte. FC Bihor, în schimb, se situează pe poziţia a XIII-a, cu un singur punct, după cinci runde.

"Atmosfera nu este una chiar strălucitoare. Au fost unele probleme în cursul acestei săptămâni. Le-am trecut cu bine până la urmă şi suntem pregătiţi pentru jocul de la Caransebeş. Avem unele probleme de lot, Ţoca şi Novak fiind accidentaţi, iar Haş este incert, în rest, jucătorii sunt apţi pentru jocul de la Caransebeş. Ne-am dori să obţinem un rezultat bun, să ieşim din această pasă proastă, jocul sper să ne aducă o formă sportivă cât mai bună pentru a putea acumula puncte", a declarat şi antrenorul principal al echipei FC Bihor, Gheorghe Silaghi.

În alte partide din etapa de la acest sfârşit de săptămână din seria vestică a Ligii a II-a, FCM Baia Mare va primi replica celor de la Chindia Târgovişte, FC Braşov se va confrunta cu UTA Bătrâna Doamnă, iar Şoimii Pâncota cu Metalul Reşiţa.