Ştiri

FC Bihor va disputa duminică, în nocturnă, amicalul de la Timişoara, cu ASU Poli

 21.08.2015, 21:30

FC Bihor va disputa în această săptămână cel de-al treilea joc amical al verii. Astfel, trupa pregătită de Gheorghe Silaghi se va deplasa duminică la Timişoara, pentru a onora invitaţia primită de la echipa suporterilor lui Poli, care a promovat în Liga a III-a şi care acum îşi va prezenta lotul de jucători.

"Roş-albaştrii" bihoreni vor întâlni în nocturnă, de la ora 20, formaţia ASU Poli, o echipă pe care suporterii "alb-violeţilor" o văd ca adevărata continuatoare a Politehnicii Timişoara.

Invitaţia i-a onorat pe orădeni, mai cu seamă cu cât organizatorii meciului de prezentare a bănăţenilor au dorit să aducă un adversar cu tradiţie în fotbalul românesc.

"Este un amical care ne onorează. Am fost invitaţi pentru că suntem printre puţinele cluburi de tradiţie din această zonă de ţară care nu şi-a schimbat identitatea ca UTA "Bătrâna doamnă", ACS Poli, Olimpia 2010 Satu Mare sau FC Municipal Baia Mare", a declarat preşedintele executiv al orădenilor, Mircea Fodor.

La meciul de la Timişoara, de duminică seara, programat pe Stadionul Ştiinţa, antrenorul bihorean Gheorghe Silaghi va testa şi anumiţi jucători veniţi în probe în aceste zile.