Ştiri

FC Bihor II a cedat acasă cu 3-5 şi a părăsit Cupa României (FOTO)

 14.05.2015, 08:30

Echipa a doua de seniori a clubului FC Bihor a disputat miercuri, la Stadionul Iuliu Bodola, jocul din sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană.

Elevii antrenorului Sorin Pop au primit replica formaţiei FC Hidişel, o echipă experimentată, situată pe poziţia a II-a a clasamentului la zi din Liga a IV-a Bihor şi care îi are în componenţă pe Bundea, Fărcuţa sau D. Cuc.

Meciul a oferit un spectacol agreabil celor aproximativ o sută de spectatori prezenţi în tribună, rezultatul final, 5-3 pentru FC Hidişel, confirmând spectaculozitatea partidei. La pauză oaspeţii conduceau cu scorul de 4-2, după ce FC Bihor II a deschis însă scorul.

De la 1-0 pentru orădeni s-a ajuns la 1-4, apoi la 3-4, iar în final s-a făcut 3-5, ceea ce consfinţeşte calificarea în semifinale a oaspeţilor.

Golurile roş-albaştrilor le-a reuşit V. Petricău, S. Mune şi C. Sas, în timp ce de la FC Hidişel s-a remarcat, în special, tânărul Avram, autor a trei goluri.

Antrenorul echipei FC Bihor II, Sorin Pop a trimis în teren formula: Barabaş – Pintea (Matei), V. Petricău, N. Lorincz, Paşca – I. Cuc (Volpe), C. Sas – S. Mune, Negrea (Boka), I. Ban – Zs. Lukacs (Borşa).

"A fost un meci bun, însă chiar dacă am marcat trei goluri, problema e că am primit foarte multe goluri. Majoritatea din cele cinci goluri primite au fost însă pe greşeli individuale", a declarat, la final, antrenorul Sorin Pop.

GALERIE FOTO, AICI!