Ştiri

FC Bihor debutează în noua ediţie de campionat, sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Mioveni

 27.08.2015, 19:00

În acest sfârşit de săptămână se dă startul în noua ediţie de campionat al Ligii a II-a. Astfel, FC Bihor, singura reprezentantă a judeţului Bihor în acest eşalon, va debuta în noul sezon pe teren propriu.  Orădenii vor disputa sâmbătă, de la ora 11, la Stadionul Iuliu Bodola, jocul din etapa inaugurală. În Seriei a II-a, FC Bihor va primi replica echipei CS Mioveni.

"Ne dorim foarte mult să începem cu un rezultat cât mai bun. Suntem conştienţi că ne va fi foarte greu, CS Mioveni fiind o echipă experimentată şi care a avut parte de continuitate, atât la nivelul conducerii tehnice, cât şi al lotului de jucători. Ne dorim ca lumea să fie alături de noi şi aşteptăm să ne încurajeze până la final", a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Silaghi.

Tehnicianul formaţiei orădene speră ca până la ora jocului să fie rezolvate transferurile jucătorilor Sulea, Ţoca şi Maria, astfel încât aceştia să fie apţi de joc. Sunt incerţi însă: Haş şi Novak, după accidentările suferite la meciul de duminică de la Timişoara.
Din păcate, transferurile jucătorilor străini, veniţi în această vară la Oradea nu au putut fi rezolvate, deşi portarul ucrainean Nad şi mijlocaşul Mikulyac, de aceeaşi naţionalitate, şi-au dat acordul pentru a evolua pentru formaţia bihoreană.

Reamintim că deja s-au pus în vânzare biletele şi abonamentele pentru jocurile echipei FC Bihor. Costul unui bilet este de 10 lei, iar un abonament valabil pe tot sezonul costă 100 de lei. Gratuitate au doar copii sub 14 ani!

Toate cele şapte jocuri ale primei etape din noul sezon al Seriei a II-a din Liga a II-a sunt programate sâmbătă, de la ora 11. Dar iată care sunt acestea:
Unirea Târlungeni - Şoimii Pâncota
UTA Bătrâna Doamnă - Gaz Metan Mediaş
Chindia Târgovişte - Universitatea Cluj
FC Bihor Oradea - CS Mioveni
Metalul Reşiţa - Olimpia 2010 Satu Mare
FC Caransebeş - CSM Râmnicu Vâlcea
FC Municipal Baia Mare - FC Braşov