Ştiri

FC Bihor are programată reunirea pentru luni, la ora 18

 04.07.2014, 17:30

În aşteptarea unei hotărâri a autorităţilor locale, care să precizeze pe ce coordonate se va afla următoarea activitate de la clubul fanion al judeţului la fotbal, jucătorii şi antrenorii de la FC Bihor se vor întâlni pentru prima dată în noul sezon, luni, de la ora 18, la Stadionul "Iuliu Bodola", unde este programată reunirea lotului, în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

După vacanţă, antrenorii şi jucătorii "roş-albaştrilor" vor reveni, astfel, la antrenamente, dar asupra activităţii lor viitoare planează o incertitudine, pentru că încă nu se ştie care va fi politica clubului pe mai departe, după ce Primăria Municipiului Oradea şi-a anunţat intenţia de a-şi retrage susţinerea financiară. În aceste condiţii susţinător a mai rămas Consiliul Judeţean Bihor, care însă şi-a exprimat dorinţa de a continua să finanţeze clubul orădean, numai că reprezentanţii celor două entităţi, Primărie şi Consiliul Judeţean, încă nu s-au pus la masa tratativelor, să discute în ce situaţie se va continua activitatea la FC Bihor.

Reamintim că de la 1 iulie, clubul orădean a rămas şi fără preşedinte, după ce ia expirat contractul lui Şerban Morcan, iar un membru AGA, Dumitru Voloşeniuc şi-a prezentat demisia.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, până în prezent certă este plecarea mijlocaşului Sebastian Ianc, cel care s-a transferat însă în prima ligă, la FC Botoşani.