Ştiri

FC Bihor a învins Crişul Sântandrei cu scorul de 3-0 (FOTO)

 31.01.2014, 13:30

Fotbaliştii de la FC Bihor au disputat vineri, la Stadionul Motorul din Oradea, cel de-al doilea joc amical al pregătirilor din această iarnă.

"Roş-albaştrii" au întâlnit de această dată echipa Crişul Sântandrei, una dintre fruntaşele Ligii a IV-a, seria judeţului Bihor, o echipă pregătită de fostul jucător Ciprian Dianu.

Pe un teren greu, acoperit pe alocuri şi cu zăpadă, cele două formaţii au depus o risipă de energie, iar după o repriză albă, fără gol, în partea a doua, orădenii s-au dezlănţuit înscriind de trei ori, de două ori prin Zsombor Lukacs şi o dată prin S. Ianc.

În minutul 51, în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă de la Mihuţ, Zs. Lukacs a reluat cu capul de la marginea careului mic, sus, la colţul scurt, deschizând scorul.

Nu a trecut decât un minut şi în urma unui atac prelungit al "roş-albaştrilor", purtat pe partea stângă, în minutul 52, S. Ianc a finalizat cu un şut pe jos din interiorul careului, din poziţie centrală, la colţul lung, ridicând scorul la 2-0.

Scorul final a fost stabilit de Zs. Lukacs, care, în minutul 81, a marcat din nou, de această dată cu piciorul, din interiorul careului, după o centrare primită de pe partea dreaptă de la Nichita.

În prima repriză, antrenorul Alexandru Pelici a trimis la FC Bihor în teren următoarea echipă: Smaranda – Letan, Pascariu, Fl. Lazăr, R. Lupu (min. 40 A. Achim) – Fl. Pop, M. Stancu, M. Popa,  Străuţ, Ov. Bic (min. 27 S. Ianc) – R. Lukacs.

În repriza a doua la FC Bihor au evoluat: Fildan (min. 70 Sălăjan) – Mihuţ, Mintaş, Letan (min. 75 Bactăr), A. Achim (min. 79 V. Petricău) – S. Ianc (min. 79 N. Lorincz), Haş, Sorian, M. Stancu (min. 73 I. Cuc), Zs. Lukacs (min. 82 I. Ban) – Fl. Pop (min. 75 D. Nichita).

"Cum a fost şi primul joc, a fost un antrenament foarte bun, pe un teren care în prima repriză a fost un pic îngheţat, în a doua parte a fost foarte moale, dar după cum am spus, a fost un antrenament bun. Ne bucură faptul că am terminat acest cantonament fără accidentaţi şi sperăm să lucrăm în aceleaşi condiţii şi pe celelalte planuri, mă refer la latura tehnico-tactică, să punem lucrurile la punct pe care le avem de pus. Ne bucură faptul că am reuşit să trecem de aceste două jocuri fără să primim gol, dar am şi reuşit să şi înscriem, o dată de patru, apoi de trei ori, împotriva unor adversari care ne-au pus destule probleme şi care se ridică la un nivel mai sus decât liga a IV-a", a declarat, la finalul confruntării", antrenorul principal al echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

În ceea ce priveşte pregătirea centralizată, de la Băile 1 Mai, Pelici a precizat: "A fost o pregătire fizică foarte, foarte bună, toţi jucătorii au răspuns bine la ea, ceea ce nu poate decât să ne bucure, urmează al doilea pas, cel legat de partea tehnico-tactică".

În următorul joc amical, FC Bihor va întâlni miercuri, 5 februarie, echipa Naţional Sebiş, una dintre fruntaşele Ligii a III-a.

GALERIE FOTO, AICI!